Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit

  Workshops

  Wil je meer weten over borstvoeding geven, positief opvoeden of een ander onderwerp? Dat kan! Neem hier een kijkje in ons workshop aanbod!

  Workshops

  Workshops

  Door het jaar heen geven wij onze workshops op verschillende locaties in de regio. Workshops of informatiebijeenkomsten kunnen ook gegeven worden op een eigen locatie (denk aan peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, scholen, de bibliotheek etc.). Al onze workshops en informatiebijeenkomsten zijn gratis.

  Workshops

  Informatiebijeenkomsten

  Tijdens de informele lezingen en bijeenkomsten geven wij u tips over allerlei opvoedkundige vragen. De bijeenkomsten zijn speciaal gericht op ouders met kinderen van 0 tot 12 jaar en geven wij aan grotere groepen van maximaal 30 ouders.

  Workshops

  Samen (op)groeien.nu

  Niet gevonden wat je zocht? Er zijn verschillende aanbieders die workshops en trainingen organiseren op het gebied van opvoeden en opgroeien. Iedereen heeft daar namelijk wel eens vragen over. Samen (op)groeien verzamelt dit aanbod in Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Haarlem, Bloemendaal en Zandvoort, zodat jij gemakkelijk een keuze kunt maken!

  Nieuwsgierig? Neem een een kijkje op www.samenopgroeien.nu. Samen (op)groeien; dé plek voor ouders, verzorgers, kinderen en jongeren om workshops of trainingen te vinden over opvoeden en opgroeien.

  Lees meer