Alles over de JgzApp! Download deze nu:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit

Samen met ouders

Het vader- en moederschap is een mooie, maar grote verantwoordelijkheid. Eén ding is zeker: jij kent je kind het beste. Dus jij neemt de beslissingen, kiest de ondersteuning die je nodig hebt en plant de afspraken met ons in. Jij als ouder bepaalt! Kom je er zelf niet uit, heb je twijfels of vragen over de opvoeding? Weet dat je altijd bij ons kunt aankloppen. Wij, van JGZ Kennemerland, helpen je graag op weg met inzet van onze deskundigheid en jarenlange ervaring.

Samen met ouders

Onze werkwijze

Jij kunt als ouder van je kind het beste bepalen welke zorg er nodig is voor jezelf, je gezin en je kind. Hierop hebben wij onze werkwijze aangepast. Hier kun je er alles over lezen.

Lees meer
Samen met ouders

JgzApp

Als ouder kun je bij JGZ Kennemerland zelf kiezen hoe en wanneer je van het consultatiebureau gebruik wilt maken. De JgzApp is daarbij een handig hulpmiddel.

Lees meer
Samen met ouders

Ervaringen

Ouderschap is ontzettend spannend. Je leert elke dag, waarbij wij je kunnen ondersteunen en inspireren. Lees hier de ervaringen van andere ouders met onze organisatie.

Lees meer
Samen met ouders

Workshops samen met andere ouders

Tijdens workshops krijg je informatie, ga je in gesprek met andere ouders en is er ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Iets voor jou? Neem een kijkje in ons aanbod.

Lees meer
Samen met ouders

Het Digitaal Dossier

Bij JGZ Kennemerland nemen we de gegevens die nodig zijn voor het verlenen van goede zorg, op in een digitaal dossier. Lees hier meer over hoe het digitaal dossier werkt en welke afspraken hierover gemaakt zijn.

Lees meer