Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit

  Samen met ouders

  Het vader- en moederschap is een mooie, maar grote verantwoordelijkheid. Eén ding is zeker: jij kent je kind het beste. Dus jij neemt de beslissingen, kiest de ondersteuning die je nodig hebt en plant de afspraken met ons in. Jij als ouder bepaalt! Kom je er zelf niet uit, heb je twijfels of vragen over de opvoeding? Weet dat je altijd bij ons kunt aankloppen. Wij, van JGZ Kennemerland, helpen je graag op weg met inzet van onze deskundigheid en jarenlange ervaring.

  Samen met ouders

  Onze werkwijze

  Jij kunt als ouder van je kind het beste bepalen welke zorg er nodig is voor jezelf, je gezin en je kind. Hierop hebben wij onze werkwijze aangepast. Hier kun je er alles over lezen.

  Lees meer
  Samen met ouders

  JgzApp

  Als ouder kun je bij JGZ Kennemerland zelf kiezen hoe en wanneer je van het consultatiebureau gebruik wilt maken. De JgzApp is daarbij een handig hulpmiddel.

  Lees meer
  Samen met ouders

  Ervaringen

  Ouderschap is ontzettend spannend. Je leert elke dag, waarbij wij je kunnen ondersteunen en inspireren. Lees hier de ervaringen van andere ouders met onze organisatie.

  Lees meer
  Samen met ouders

  Workshops samen met andere ouders

  Tijdens workshops krijg je informatie, ga je in gesprek met andere ouders en is er ruimte om te oefenen en vragen te stellen. Iets voor jou? Neem een kijkje in ons aanbod.

  Lees meer
  Samen met ouders

  Het Digitaal Dossier

  Bij JGZ Kennemerland nemen we de gegevens die nodig zijn voor het verlenen van goede zorg, op in een digitaal dossier. Lees hier meer over hoe het digitaal dossier werkt en welke afspraken hierover gemaakt zijn.

  Lees meer