Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Over ons

  Klachten en opmerkingen

  Wij willen je zo goed mogelijk van dienst zijn. Toch kan het gebeuren dat je ontevreden bent over onze dienstverlening en een opmerking hebt of zelfs een klacht wilt indienen.

  Onze organisatie heeft hiervoor de onderstaande klachtenregeling. Wij gaan graag met je in gesprek om samen naar een oplossing te zoeken. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

  Ons uitgangspunt
  Ons uitgangspunt is dat bij binnenkomst van een klacht, de betreffende medewerker/team probeert om deze klacht naar tevredenheid van de ouder op te lossen.

  Hoe kun je een klacht indienen
  Je kunt je klacht op twee manieren bij ons indienen:

  • bij de betrokken medewerker
  • digitaal via deze LINK

  Al je je klacht niet bij de medewerker indient, maar digitaal via onze website, dan wordt deze klacht volgens ons uitgangspunt neergelegd bij de betrokken medewerker. Deze medewerker zal hier zo spoedig mogelijk contact met je over opnemen. Wil je niet in gesprek met de medewerker, vermeldt dit dan in je bericht.

  Hoe wordt een klacht opgepakt en afgehandeld?

  • De medewerker/het team pakt jouw melding/klacht zelf op en handelt deze naar jouw tevredenheid af. Daarbij kan altijd intern ondersteuning gevraagd worden bij de managers Kwaliteit en Innovatie.
  • Alle binnenkomende klachten worden in het team besproken. De verbeteracties die hieruit voortkomen, worden vervolgens vastgelegd. Zo proberen we te voorkomen dat hetzelfde probleem weer ontstaat.
  • Ben je tevreden met de afhandeling van de klacht, dan wordt de klacht samen met de uitkomst geregistreerd. Dit is een wettelijke verplichting.
  • Wanneer je niet tevreden bent over de klachtafhandeling, dan wordt de manager Kwaliteit en Innovatie JGZ ingeschakeld.
  • Wettelijk moet een klacht binnen 6 weken afgehandeld (beantwoord) zijn, deze termijn mag eenmalig met 4 weken verlengd worden.

  Externe klachtencommissie
  Onze organisatie is aangesloten bij een onafhankelijke, externe klachtencommissie. Als je er met ons niet uit komt kun je jouw klacht voorleggen aan deze onafhankelijke klachtencommissie.

   

  Vorige pagina