Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit
Vorige pagina
Informatiebijeenkomsten

Informatiebijeenkomst borstvoeding

Wil je borstvoeding gaan geven? Wil je weten hoe het werkt en wat er allemaal invloed op heeft? En welke rol heb jij als partner hierbij? Maak kennis met alle aspecten die met borstvoeding te maken hebben.

Aanmelden

Wanneer je zwanger bent en over denkt om borstvoeding te gaan geven, kun je hier allerlei vragen over hebben. Kan ik dit wel? Hoe leg je de baby aan? Hoe weet ik of mijn baby voldoende gedronken heeft? En wat nu als het borstvoeding geven echt niet lukt of toch niet zo goed bij mij past? Tijdens de workshop borstvoeding geven kijken we naar de antwoorden op al deze vragen en krijg je praktische tips. Er is volop ruimte om vragen te stellen en de workshop wordt gegeven door een ervaren lactatiekundige.

Tijdens de workshop kijken we o.a. naar:

  • Hoe je borstvoeding geeft
  • Hoe je eventuele partner kan helpen bij het borstvoeding geven
  • Wat je mag eten en drinken als je borstvoeding geeft
  • Werken en borstvoeding geven
  • Afvallen terwijl je borstvoeding geeft
  • Ziek zijn en borstvoeding geven
  • Afbouwen van het borstvoeding geven
  • Angsten en twijfels

Tijdens een bijeenkomst van ongeveer 2 uur krijg je informatie, doen we oefeningen en kijken we naar korte films. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en ideeën met de andere ouders.

Aan het eind van de bijeenkomst heb je heel veel praktische informatie en tips over het borstvoeding geven, en weet je of borstvoeding geven bij jou past. Kies je voor borstvoeding dan helpt de informatie die je nu hebt om hiervan een fijne ervaring te maken voor jou en je kind. Je interessante achtergrondinformatie mee naar huis.

Inschrijven?

Je kunt je al opgeven zodra je zwanger bent tot na de geboorte. Heb je een partner dan is hij/ zij ook van harte welkom. Check www.cjgactiviteiten.nl voor de eerstvolgende workshop bij jou in de buurt. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.

Aanmelden
Vorige pagina