Alles over de JgzApp .... vind je hier:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit

Over ons

Ben jij vader of moeder van een kind van 0 tot 4 en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en advies? Dan kun je bij JGZ Kennemerland terecht. Onze doelstelling? Zorgen voor een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Kennemerland, samen met jou.

Over ons

Over JGZ Kennemerland

Bij JGZ Kennemerland zoeken we continu naar mogelijkheden om onze organisatie te vernieuwen en onze kwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over onze organisatie.

Lees meer
Over ons

Missie en visie

Onze missie en visie zijn de kern van ons werk. Lees hier meer over waar we voor staan en waar we voor gaan.

Lees meer

Download de JgzApp en maak gemakkelijk een afspraak

Registreer voor workshops of vind gemakkelijk lokale hulp wanneer je het nodig hebt.

Google Play

Jaarverslagen

Ons jaarverslag vertelt je meer over onze jaarlijkse activiteiten, doelstellingen en behaalde resultaten.

 • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

  Download via onderstaande knop het jaarverslag.
  Download PDF

Vacatures (werken bij JGZ Kennemerland)

Kom jij ons team versterken? Lees hier welke vacatures er op dit moment bij ons zijn.

 • Je uitdaging
  Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continue op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en haar kwaliteit te verbeteren. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zoeken wij versterking van onze teams in Midden- en Zuid-Kennemerland.

  De functie
  De nadruk in je werkzaamheden ligt op primaire preventie en opvoedingsondersteuning. Je kijkt samen met de ouders naar de groei, ontwikkeling en lichamelijke gezondheid van het kind en waar gewenst bied je (opvoedings-)ondersteuning. Daarbij maak je o.a. gebruik van bewezen effectieve methoden. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugdgezondheidszorg in de samenwerking met de partners in de regio. Je werkt met collega’s op de locatie als een zelfstandig team met bijbehorende (resultaat)verantwoordelijkheden.

  Wat vragen wij?
  Je beschikt over een HBO-V diploma. Qua profiel ben je iemand die op een professionele manier laagdrempelige zorg aanbiedt, waarbij het kind centraal staat en dit afstemt op de behoefte van de ouders. Je beschikt over goed ontwikkelde sociale vaardigheden en analytisch vermogen om verbanden te zien. Je bekijkt problemen objectief, zonder inmenging van eigen standpunten. Je bent een ‘netwerker’ en zoekt actief samenwerking met collega’s en betrokken organisaties. Wij hechten veel waarde aan een pro-actieve instelling.

  Wij hebben wij te bieden?
  Wij bieden je een moderne digitale werkomgeving met een goed werkend digitaal dossier. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT; het salaris bedraagt tussen € 2.338,08 en € 3.153,90  bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisschaal FWG 45). Wij bieden intervisie en diverse (interne) trainingen, zoals Triple P en GIZ.

  Meer informatie?
  Wil je graag meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591 of Anita Zandvliet, HR-partner, 06-30401553. Na een eerste gesprek een ochtend meelopen met één van onze verpleegkundigen, is altijd mogelijk.

  Interesse?
  Stuur je motivatiebrief en CV naar Jeugdgezondheidszorg Kennemerland, t.a.v. Anita Zandvliet. Emailadres a.zandvliet@jgzkennemerland.nl.

Over ons

Privacyreglement

Alle direct betrokken JGZ-medewerkers werken volgens ons privacyreglement. Hierin staat precies omschreven hoe wij omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het reglement is gebaseerd op landelijke wet- en regelgeving.

Lees meer
Over ons

Klachten en opmerkingen

Heb je een klacht of opmerking, of wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact op. We helpen je graag en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.

Lees meer
Over ons

BIG registratie

Al onze zorgverleners hebben een BIG registratie. Deze kun je hier vinden.

Lees meer