Alles over de JgzApp! Download deze nu:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit

Over ons

Ben jij vader of moeder van een kind van 0 tot 4 en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en advies? Dan kun je bij JGZ Kennemerland terecht. Onze doelstelling? Zorgen voor een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Kennemerland, samen met jou.

Over ons

Over JGZ Kennemerland

Bij JGZ Kennemerland zoeken we continu naar mogelijkheden om onze organisatie te vernieuwen en onze kwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over onze organisatie.

Lees meer
Over ons

Missie en visie

Onze missie en visie zijn de kern van ons werk. Lees hier meer over waar we voor staan en waar we voor gaan.

Lees meer

Download de JgzApp en maak gemakkelijk een afspraak

Registreer voor workshops of vind gemakkelijk lokale hulp wanneer je het nodig hebt.

Vacatures (werken bij JGZ Kennemerland)

Kom jij ons team versterken? Lees hier welke vacatures er op dit moment bij ons zijn.

 • 12 uur per week, 3 dagdelen per week

  Wat is jouw belangrijkste bijdrage
  Als screener (wijkassistent) verricht je screeningen bij baby’s, namelijk de PKU/CHT/AGS-screening (de zogenaamde ‘hielprik’) en de neonatale gehoorscreening. Deze screeningen worden gedaan in de eerste week na de geboorte bij de ouders thuis.

  Hoe ziet je dag eruit
  Je bent een van de eerste contacten vanuit de jeugdgezondheidszorg (het consultatiebureau) met ouders, die net een baby hebben gekregen. Je licht hen in over de mogelijkheden en wat zij kunnen verwachten van ons. Je voert de screeningen zorgvuldig en met aandacht voor baby en ouders uit, verzamelt de gegevens van de screeningen en informeert de ouders over het vervolg. Dagelijks ontvang je een planning van het centrale Bedrijfsbureau. Overleg en werkverdeling vinden plaats in een klein team van wijkassistenten.

  Profiel

  — Wij zoeken een  servicegerichte collega die onze dienstverlening op prettige wijze uitdraagt. Je gaat respectvol om met de diversiteit in de achtergrond en (thuis)situatie van ouders zonder inmenging van eigen normen en waarden en je weet op empathische wijze
  met ouders en baby’s om te gaan rondom de screeningen.

  —  Je hebt gevoel voor het werken met diverse apparatuur en je bent accuraat in het verzamelen en verwerken van gegevens in onze systemen.

  — Je werktijden liggen ongeveer tussen 9:30 en en 14:00 uur. Enige flexibiliteit is belangrijk

  — Je bent in elk geval inzetbaar voor de maandag en de vrijdag, de andere werkdag stellen we in overleg vast.

  — Je bent werkzaam in ons gehele werkgebied Midden- en Zuid-Kennemerland. Het is dus belangrijk dat je de beschikking hebt over een auto. Je kunt zelfstandig een zo efficiënt mogelijke route qua afstand en tijd bepalen en bent in staat prioriteiten te stellen.

  — Je hebt minimaal een diploma op (para)medisch gebied Mbo-niveau 4; een uitzondering hierop kan worden gemaakt voor verzorgenden IG, kraamverzorgenden en doktersassistenten met een succesvol afgeronde Mbo-opleiding niveau 3.

  Wat hebben wij jou te bieden
  — Voordat je start volg je een korte training, o.a. voor het uitvoeren van de voorbehouden handeling (hielprik) en het uitvoeren van de neonatale gehoorscreening. Samen met jou stellen we een inwerkprogramma op voor de eerste periode.

  — Salaris tussen € 1.808,83 en € 2.554,98 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 30);

  — Goede reiskostenvergoeding;

  — Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

  Waar staat de organisatie voor
  Jeugdgezondheidszorg Kennemerland biedt laagdrempelige, preventieve zorg om een veilige, gezonde en liefdevolle ontwikkeling van kinderen te bevorderen door aandacht te hebben voor zowel medische, pedagogische als sociale aspecten van het kind, gezin en omgeving. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zoeken wij versterking van ons screenersteam.

  Meer informatie?
  Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, tel.nr. 06-30402053 of Anita Zandvliet, HR-partner, tel. 06-30401553.

  Interesse?
  Graag ontvangen wij van jou een korte motivatiebrief en CV voor 23 juli a.s. Deze kun je richten aan JGZ Kennemerland, t.a.v. Anita Zandvliet, afd. HR. Reageren kan via de onderstaande knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

   

  Solliciteren

Jaarverslagen

Ons jaarverslag vertelt je meer over onze jaarlijkse activiteiten, doelstellingen en behaalde resultaten.

 • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

  Download via onderstaande knop het jaarverslag.
  Download PDF
 • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

  Download via onderstaande knop het jaarverslag.
  Download PDF
Over ons

Privacyreglement

Alle direct betrokken JGZ-medewerkers werken volgens ons privacyreglement. Hierin staat precies omschreven hoe wij omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het reglement is gebaseerd op landelijke wet- en regelgeving.

Lees meer
Over ons

Klachten en opmerkingen

Heb je een klacht of opmerking, of wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact op. We helpen je graag en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.

Lees meer
Over ons

BIG registratie

Al onze zorgverleners hebben een BIG registratie. Deze kun je hier vinden.

Lees meer