Alles over de JgzApp! Download deze nu:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap
  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit

  Over ons

  Ben jij vader of moeder van een kind van 0 tot 4 en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en advies? Dan kun je bij JGZ Kennemerland terecht. Onze doelstelling? Zorgen voor een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Kennemerland, samen met jou.

  Over ons

  Over JGZ Kennemerland

  Bij JGZ Kennemerland zoeken we continu naar mogelijkheden om onze organisatie te vernieuwen en onze kwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over onze organisatie.

  Lees meer

  Vacatures (werken bij JGZ Kennemerland)

  Kom jij ons team versterken? Lees hier welke vacatures er op dit moment bij ons zijn. Open sollicitaties voor de functie JGZ-verpleegkundige HBO-V, Screener, Orthopedagoog of CB-assistente zijn altijd welkom en kun je richten aan Hanne Veraart, HR-partner, bereikbaar via e-mailadres h.veraart@jgzkennemerland.nl.

  • Binnen JGZ Kennemerland staan deskundigheid en kwaliteit voorop. We werken met goed opgeleide en gekwalificeerde professionals vanuit allerlei vakgebieden. Samen kijken we vanuit verschillende ontwikkelgebieden – lichamelijk, psychisch, sociaal, emotioneel en cognitief – naar een kind én ouders, het gezin en hun omgeving. We werken nauw samen en delen onze kennis, met allerlei voorzieningen in de wijk. Door te blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden, willen we onze dienstverlening nog beter maken. Wij werken volgens de methode OER: Ouders Eigen Regie.

   Je uitdaging
   Wij willen voor alle ouders dichtbij en makkelijk bereikbaar zijn. Dat het goed met ze gaat. Samen met ouders werken wij aan goede zorg van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij sluiten aan bij hun wensen en mogelijkheden en bieden allerlei vormen van ondersteuning aan bij alle vragen en wensen over de gezondheid, groei en ontwikkeling van hun kind, het opvoeden en het ouderschap, zodat de kinderen gezond, veilig en liefdevol kunnen opgroeien.

   De functie
   Als Jeugdarts draag je zorg voor de bevordering van een gezonde ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar zoals beschreven in het complete wettelijk vastgestelde Basisaanbod Preventie Jeugd: preventie, monitoren en signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen, vroege opsporing van pathologie en het verkleinen van gezondheidsverschillen. Dit doe je in teamverband met CB-assistentes, jeugdverpleegkundigen en orthopedagogen. Je werkt met collega’s van de locatie in een zelfstandig team met bijbehorende resultaatverantwoordelijkheid.

   Wij vragen
   Je hebt ten minste het diploma basisarts en bent bij voorkeur opgeleid tot jeugdarts KNMG. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen om verbanden te zien, problemen/afwijkingen te signaleren, deze te beoordelen en daarop te acteren. Je werkt graag samen in een team, bent flexibel en hebt een positieve en actieve houding.

   Wij bieden
   Om de kwaliteit te blijven verbeteren hebben wij een vakgroep jeugdartsen en jaarlijks zes interne scholingsdagen. Wij stellen je daarnaast in de gelegenheid (indien nodig) de Introductiecursus JGZ te volgen. Wij ondersteunen de eisen voor verplichte herregistratie.

   Wij bieden je een moderne digitale werkomgeving met een goed werkend digitaal dossier. Om vanuit huis te kunnen werken krijg je de beschikking over een thuiswerkplek en een telefoon.

   Wij bieden een salaris tussen € 3.707,64 en € 5.584,67 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal FWG 65); een goede reiskostenvergoeding; overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

   Meer informatie?
   Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591 ofLucy Smit, projectmanager en praktijkbegeleider, telefoonnummer 06-21854335.

   Interesse?
   Graag ontvangen wij van jou een korte motivatiebrief en CV. Deze kun je tot 18 januari 2021 richten aan JGZ Kennemerland, t.a.v. Hanne Veraart, afd. HR. Reageren kan via de onderstaande knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

   Solliciteren
  • ViVa! Zorggroep biedt een breed pakket aan zorgdiensten en zorgproducten voor iedere levensfase. Van thuiszorg tot wonen in een verpleeg- of verzorgingshuis, van gezondheidsvoorlichting tot zorg en ondersteuning aan jonge kinderen. Onze dochterondernemingen JGZ Kennemerland en CJG Kennemerland zijn er voor de kinderen en hun ouders.

   De functie
   Voor CJG en JGZ Kennemerland zijn we op zoek naar een ervaren en zelfstandige HR-partner. Een stevige sparringpartner voor de managers en teamcoaches die de mens centraal stelt. Iemand die initiatief neemt, omgevingsbewust en organisatiesensitief is en moeiteloos kan schakelen tussen strategie en praktijk. We zoeken een verbinder die goed de weg weet te vinden in de verschillende organisaties en zorgt dat de samenwerking op het gebied van personele zaken soepel verloopt. In deze rol zorg je ervoor dat het HR-beleid aansluit bij de missie, visie en (jaar)plannen van de organisaties.

   Jouw uitdaging
   Met je collega’s bij ViVa! Zorggroep heb je voldoende expertise in huis op het gebied van HRM. Zo ben je onderdeel van een team met andere HR-partners, maar werk je ook nauw samen met de centrale personeels- en salarisadministratie, vitaliteitsdeskundigen, (arbeids-)juristen, specialisten L&D en recruiters.

   Bij CJG en JGZ draag je samen met de managers en teamcoaches bij aan een plezierige werkomgeving waarin de professionals zich kunnen blijven ontwikkelen. Je neemt initiatief en voert regierol op het gebied van (strategische) HR-onderwerpen, zoals werving & selectie, strategische personeelsplanning en vitaliteit. Uiteraard heb je gedegen kennis van relevante wet- en regelgeving en stuur je waar nodig managers bij om te zorgen dat de organisaties hieraan voldoen. Kortom een brede en zelfstandige HR rol, met een unieke kans om de drie verschillende organisaties goed te leren kennen.

   Wij zoeken
   We zijn op naar een HR-professional met ervaring in de verschillende expertise gebieden. Nog een paar kenmerken:

   – Relevante wo/hbo-opleiding of gelijkwaardig, aangevuld met vakgerichte vervolgopleiding en/of aanvullende post hbo-opleidingen op het gebied van veranderkunde, projectmanagement, bedrijfskunde of coaching;

   – Parate kennis van relevante wet- en regelgeving;

   – Zelfstandig, organisatiesensitief, betrouwbaar en sterke communicatieve vaardigheden;

   – Kennis van de cao VVT en/of cao Jeugdzorg is een pré.

   Wij bieden
   Een mooie en uitdagende rol met leuke collega’s bij alle drie de organisaties. Je krijgt de kans om echt impact te maken en mee te werken aan een plezierige werkomgeving. Daarnaast bieden de volgende (secundaire) arbeidsvoorwaarden:

   – Salaris conform cao VVT, FWG 60 (inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring);

   – Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals deelname pensioenfonds PFWZ, eindejaarsuitkering, collectieve verzekeringen en meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden;

   – Vooralsnog een jaarcontract met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;

   – Mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

   Heb je vragen?
   Dan kun je contact opnemen met Nancy Berendse, Coördinator Recruitment, via n.berendse@vivazorggroep of René Groenenboom, HR-partner, via r.groenenboom@vivazorggroep.nl.

   Meteen solliciteren?
   Graag ontvangen wij van jou een motivatiebrief en CV. Je kunt je motivatiebrief richten aan Liesbeth Filippini (Manager HR, ViVa! Zorggroep).

   Reageren kan via de knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

   Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

   Solliciteren
  Over ons

  Missie en visie

  Onze missie en visie zijn de kern van ons werk. Lees hier meer over waar we voor staan en waar we voor gaan.

  Lees meer

  Download de JgzApp en maak gemakkelijk een afspraak

  Registreer voor workshops of vind gemakkelijk lokale hulp wanneer je het nodig hebt.

  Jaarverslagen

  Ons jaarverslag vertelt je meer over onze jaarlijkse activiteiten, doelstellingen en behaalde resultaten.

  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  Over ons

  Privacyreglement

  Alle direct betrokken JGZ-medewerkers werken volgens ons privacyreglement. Hierin staat precies omschreven hoe wij omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het reglement is gebaseerd op landelijke wet- en regelgeving.

  Lees meer
  Over ons

  Klachten en opmerkingen

  Heb je een klacht of opmerking, of wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact op. We helpen je graag en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.

  Lees meer
  Over ons

  BIG registratie

  Al onze zorgverleners hebben een BIG registratie. Deze kun je hier vinden.

  Lees meer