Alles over de JgzApp! Download deze nu:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap
  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit

  Over ons

  Ben jij vader of moeder van een kind van 0 tot 4 en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en advies? Dan kun je bij JGZ Kennemerland terecht. Onze doelstelling? Zorgen voor een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Kennemerland, samen met jou.

  Over ons

  Over JGZ Kennemerland

  Bij JGZ Kennemerland zoeken we continu naar mogelijkheden om onze organisatie te vernieuwen en onze kwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over onze organisatie.

  Lees meer

  Vacatures (werken bij JGZ Kennemerland)

  Kom jij ons team versterken? Lees hier welke vacatures er op dit moment bij ons zijn. Open sollicitaties voor de functie JGZ-verpleegkundige HBO-V, Screener, Orthopedagoog of CB-assistente zijn altijd welkom en kun je richten aan Anita Zandvliet, HR-partner, bereikbaar via e-mailadres a.zandvliet@jgzkennemerland.nl.

  • Binnen JGZ Kennemerland staan deskundigheid en kwaliteit voorop. We werken met goed opgeleide en gekwalificeerde professionals vanuit allerlei vakgebieden. Samen kijken we vanuit verschillende ontwikkelgebieden – lichamelijk, psychisch, sociaal, emotioneel en cognitief – naar een kind én ouders, het gezin en hun omgeving. We werken nauw samen en delen onze kennis, met allerlei voorzieningen in de wijk. Door te blijven kijken naar nieuwe mogelijkheden, willen we onze dienstverlening nog beter maken. Wij werken volgens de methode OER: Ouders Eigen Regie.

   Je uitdaging
   Wij willen voor alle ouders dichtbij en makkelijk bereikbaar zijn. Dat het goed met ze gaat. Samen met ouders werken wij aan goede zorg van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij sluiten aan bij hun wensen en mogelijkheden en bieden allerlei vormen van ondersteuning aan bij alle vragen en wensen over de gezondheid, groei en ontwikkeling van hun kind, het opvoeden en het ouderschap, zodat de kinderen gezond, veilig en liefdevol kunnen opgroeien.

   De functie
   Als Jeugdarts draag je zorg voor de bevordering van een gezonde ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar zoals beschreven in het complete wettelijk vastgestelde Basisaanbod Preventie Jeugd: preventie, monitoren en signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen, vroege opsporing van pathologie en het verkleinen van gezondheidsverschillen. Dit doe je in teamverband met CB-assistentes, jeugdverpleegkundigen en orthopedagogen. Je werkt met collega’s van de locatie in een zelfstandig team met bijbehorende resultaatverantwoordelijkheid.

   Wij vragen
   Je hebt ten minste het diploma basisarts en bent bij voorkeur opgeleid tot jeugdarts KNMG. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen om verbanden te zien, problemen/afwijkingen te signaleren, deze te beoordelen en daarop te acteren. Je werkt graag samen in een team, bent flexibel en hebt een positieve en actieve houding.

   Wij bieden
   Om de kwaliteit te blijven verbeteren hebben wij een vakgroep jeugdartsen en jaarlijks zes interne scholingsdagen. Wij stellen je daarnaast in de gelegenheid (indien nodig) de Introductiecursus JGZ te volgen. Wij ondersteunen de eisen voor verplichte herregistratie.

   Wij bieden je een moderne digitale werkomgeving met een goed werkend digitaal dossier. Om vanuit huis te kunnen werken krijg je de beschikking over een thuiswerkplek en een telefoon.

   Wij bieden een salaris tussen € 3.707,64 en € 5.584,67 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal FWG 65); een goede reiskostenvergoeding; overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

   Meer informatie?
   Dan kun je contact opnemen met Lucy Smit, jeugdarts en praktijkbegeleider, telefoonnummer 06-21854335.

   Interesse?
   Graag ontvangen wij van jou een korte motivatiebrief en CV. Deze kun je tot 18 januari 2021 richten aan JGZ Kennemerland, t.a.v. Anita Zandvliet, afd. HR. Reageren kan via de onderstaande knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

   Solliciteren
  Over ons

  Missie en visie

  Onze missie en visie zijn de kern van ons werk. Lees hier meer over waar we voor staan en waar we voor gaan.

  Lees meer

  Download de JgzApp en maak gemakkelijk een afspraak

  Registreer voor workshops of vind gemakkelijk lokale hulp wanneer je het nodig hebt.

  Jaarverslagen

  Ons jaarverslag vertelt je meer over onze jaarlijkse activiteiten, doelstellingen en behaalde resultaten.

  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  Over ons

  Privacyreglement

  Alle direct betrokken JGZ-medewerkers werken volgens ons privacyreglement. Hierin staat precies omschreven hoe wij omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het reglement is gebaseerd op landelijke wet- en regelgeving.

  Lees meer
  Over ons

  Klachten en opmerkingen

  Heb je een klacht of opmerking, of wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact op. We helpen je graag en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.

  Lees meer
  Over ons

  BIG registratie

  Al onze zorgverleners hebben een BIG registratie. Deze kun je hier vinden.

  Lees meer