JGZ in CORONATIJD Lees hier:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap
  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit

  Over ons

  Ben jij vader of moeder van een kind van 0 tot 4 en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en advies? Dan kun je bij JGZ Kennemerland terecht. Onze doelstelling? Zorgen voor een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Kennemerland, samen met jou.

  Over ons

  Over JGZ Kennemerland

  Bij JGZ Kennemerland zoeken we continu naar mogelijkheden om onze organisatie te vernieuwen en onze kwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over onze organisatie.

  Lees meer

  Vacatures (werken bij JGZ Kennemerland)

  Open sollicitaties voor de functies JGZ-verpleegkundige HBO-V, Screener, Orthopedagoog, Jeugdarts of CB-assistente zijn altijd welkom en kun je sturen naar sollicitatiesJGZ@jgzkennemerland.nl t.a.v. Astrid de Bruin, HR-partner.

  • Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continue op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en haar kwaliteit te verbeteren. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zijn wij werkzaam in Midden- en Zuid-Kennemerland. Wij hebben momenteel ruimte voor een nieuwe collega’s.

   Je uitdaging
   Je richt je met name op primaire preventie en opvoedingsondersteuning. Je kijkt samen met de ouders naar de groei, ontwikkeling en lichamelijke gezondheid van het kind en waar gewenst bied je (opvoedings-)ondersteuning. Daarbij maak je o.a. gebruik van bewezen effectieve methoden. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugdgezondheidszorg in de samenwerking met de partners in de regio. Je werkt met collega’s op de locatie als een zelfstandig team met bijbehorende (resultaat)verantwoordelijkheden.

   Profiel
   Je beschikt over een HBO-V diploma. Qua profiel ben je iemand die op een professionele manier laagdrempelige zorg aanbiedt, waarbij het kind centraal staat en dit afstemt op de behoefte van de ouders. Je sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je beschikt over een analytisch vermogen om verbanden te zien. Je bekijkt problemen objectief, zonder inmenging van eigen standpunten. Je bent een ‘netwerker’ en zoekt actief samenwerking met collega’s en betrokken organisaties.

   Ons aanbod
   Een functie binnen een werkveld dat in beweging is,  in  een organisatie met korte lijnen tussen management en collega’s. We werken in zelfstandige teams met veel ruimte voor de professional.

   De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT; het salaris bedraagt tussen € 2.554,96 en € 3.707,64  bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisschaal FWG 50). Wij bieden intervisie en diverse (interne) trainingen, zoals Triple P en GIZ.

   Meer informatie?
   Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591. Na een eerste gesprek is het mogelijk een dag(deel) mee te lopen met een van onze jeugdverpleegkundigen.

   Solliciteren?
   Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar Jeugdgezondheidszorg Kennemerland, t.a.v. Astrid de Bruin, HR-partner, klik op ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep.

   Solliciteren
  • Onze organisatie
   Jeugdgezondheidszorg Kennemerland biedt laagdrempelige, preventieve zorg om een veilige, gezonde en liefdevolle ontwikkeling van kinderen te bevorderen door aandacht te hebben voor zowel medische, pedagogische als sociale aspecten van het kind, gezin en omgeving. Wij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om onze organisatie te innoveren. We spelen in op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en de ontwikkelingen binnen het jeugd-/sociale domein. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zoeken wij versterking van onze teams in de IJmondgemeenten.

   Je uitdaging
   Als Thuisbegeleider JGZ werk je met kwetsbare gezinnen, veelal met (aanstaande) ouders met een LVB en met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Je geeft laagdrempelige praktische ondersteuning in de thuissituatie en helpt dreigende problemen te voorkomen, door tijdig de juiste zorg in te zetten of hulp er bij te halen. Je biedt structuur in het dagelijkse gezinsleven en in de contacten met het sociale netwerk en instanties. Je stemt af op de vragen en wensen van de ouders en komt samen tot een passende ondersteuning. Je begeleiding duurt gemiddeld zes maanden.

   Wat vraagt deze functie nog meer 
   Samen met de Jeugdarts, Jeugdverpleegkundige en Orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan het kind/gezin. Je stelt samen met het team en de ouders een integraal begeleidingsplan op en voert dit uit. Zo nodig leid je toe naar andere vormen van ondersteuning. Je participeert in samenwerkingsverbanden op cliëntniveau, waaronder het Centrum voor Jeugd en Gezin Kennemerland. Je werkt vanuit meerdere locaties in de regio IJmond.

   Profiel
   Je bent een gedreven professional, tactvol, motiverend en stimulerend in je contacten met ouders, collega’s en samenwerkingspartners. Je hebt goede coachende en adviserende vaardigheden en je neemt initiatief.  Je hebt agogische kennis op HBO-niveau en je hebt kennis van opvoedondersteuning (Triple P-niveau 3 of vergelijkbaar) en de sociale kaart. Je hebt enkele jaren praktijkervaring in het begeleiden van gezinnen met meervoudige problematiek en bent in het bezit van een SKJ registratie (en/of BIG-Registratie) of bereid om deze te halen.

   Ons aanbod
   Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Het salaris bedraagt tussen € 2.492,51 en € 3.362,12 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 45). De functie wordt op dit moment gewogen, waardoor het salaris nog zou kunnen wijzigen. Wij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Wij bieden intervisie en diverse (interne) trainingen.

   Meer informatie?
   Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591.

   Interesse? 
   Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk een korte motivatiebrief met CV. Deze kun je via sollicitatiesjgz@jgzkennemerland.nl sturen aan JGZ Kennemerland, t.a.v. Astrid de Bruin.

  Over ons

  Missie en visie

  Onze missie en visie zijn de kern van ons werk. Lees hier meer over waar we voor staan en waar we voor gaan.

  Lees meer

  Download de JgzApp en maak gemakkelijk een afspraak

  Registreer voor workshops of vind gemakkelijk lokale hulp wanneer je het nodig hebt.

  Jaarverslagen

  Ons jaarverslag vertelt je meer over onze jaarlijkse activiteiten, doelstellingen en behaalde resultaten.

  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  Over ons

  Privacyreglement

  Alle direct betrokken JGZ-medewerkers werken volgens ons privacyreglement. Hierin staat precies omschreven hoe wij omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het reglement is gebaseerd op landelijke wet- en regelgeving.

  Lees meer
  Over ons

  Klachten en opmerkingen

  Heb je een klacht of opmerking, of wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact op. We helpen je graag en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.

  Lees meer
  Over ons

  BIG registratie

  Al onze zorgverleners hebben een BIG registratie. Deze kun je hier vinden.

  Lees meer