Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit

Over ons

Ben jij vader of moeder van een kind van 0 tot 4 en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en advies? Dan kun je bij JGZ Kennemerland terecht. Onze doelstelling? Zorgen voor een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Kennemerland, samen met jou.

Over ons

Over JGZ Kennemerland

Bij JGZ Kennemerland zoeken we continu naar mogelijkheden om onze organisatie te vernieuwen en onze kwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over onze organisatie.

Lees meer
Over ons

Missie en visie

Onze missie en visie zijn de kern van ons werk. Lees hier meer over waar we voor staan en waar we voor gaan.

Lees meer

Download de JGZ app en maak gemakkelijk een afspraak

Registreer voor workshops of vind gemakkelijk lokale hulp wanneer je het nodig hebt.

Google Play

Jaarverslagen

Ons jaarverslag vertelt je meer over onze jaarlijkse activiteiten, doelstellingen en behaalde resultaten.

Vacatures (werken bij JGZ Kennemerland)

Kom jij ons team versterken? Lees hier welke vacatures er op dit moment bij ons zijn.

 • De functie
  Als Jeugdarts draag je zorg voor de bevordering van een gezonde ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar zoals het complete wettelijk vastgestelde Basisaanbod Preventie Jeugd aangeeft. De nadruk ligt op preventie, signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen, vroege opsporing van pathologie en het verkleinen van gezondheidsverschillen. Daarnaast stelt je ook (gezins)plannen op.

  Dit alles doe je in teamverband met JGZ-verpleegkundigen en (indien nodig) orthopedagogen. Je werkt  met collega’s op de locatie als een zelfstandig team met bijbehorende resultaatverantwoordelijkheid.

  Wij vragen
  Je hebt ten minste het diploma basisarts; bij voorkeur opgeleid tot jeugdarts KNMG. Je beschikt over een sterk analytisch vermogen om verbanden te zien en problemen/afwijkingen te signaleren en te beoordelen. Qua profiel heb je een positieve en actieve houding en je bent resultaatgericht.

  Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent betreft dagdeel en locatie en de beschikking hebt over een auto.

  Wij bieden
  Wij bieden je een moderne digitale werkomgeving met een goed werkend digitaal dossier.

  Om de kwaliteit te blijven verbeteren hebben wij een vakgroep Jeugdartsen. Wij stellen je in de gelegenheid (indien nodig) de Introductiecursus JGZ te volgen. Ook is er de mogelijkheid de opleiding tot jeugdarts KNMG te volgen.

  Wij bieden een salaris tussen € 3.582,26 en € 5.395,82 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal FWG 65); een goede reiskostenvergoeding; overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

  Meer informatie?
  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591.

  Interesse?
  Graag ontvangen wij een korte motivatiebrief en cv vóór maandag 14 januari 2019.

  Reageren kan via de onderstaande knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

  Solliciteren
Over ons

Privacyreglement

Alle direct betrokken JGZ-medewerkers werken volgens ons privacyreglement. Hierin staat precies omschreven hoe wij omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het reglement is gebaseerd op landelijke wet- en regelgeving.

Lees meer
Over ons

Klachten en opmerkingen

Heb je een klacht of opmerking, of wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact op. We helpen je graag en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.

Lees meer