Alles over de 22 wekenprik! Lees hier:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap
  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit

  Over ons

  Ben jij vader of moeder van een kind van 0 tot 4 en heb je behoefte aan informatie, ondersteuning en advies? Dan kun je bij JGZ Kennemerland terecht. Onze doelstelling? Zorgen voor een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van alle kinderen in Zuid-Kennemerland, samen met jou.

  Over ons

  Over JGZ Kennemerland

  Bij JGZ Kennemerland zoeken we continu naar mogelijkheden om onze organisatie te vernieuwen en onze kwaliteit te verbeteren. Lees hier meer over onze organisatie.

  Lees meer

  Vacatures (werken bij JGZ Kennemerland)

  Open sollicitaties voor de functies JGZ-verpleegkundige HBO-V, Screener, Orthopedagoog, Jeugdarts of CB-assistente zijn altijd welkom en kun je sturen naar sollicitatiesJGZ@jgzkennemerland.nl t.a.v. Astrid de Bruin, HR-partner.

  • Opvoeden en opgroeien, het is zo gewoon en ook zo ingewikkeld. Iedereen heeft er wel eens vragen over. Centrum voor Jeugd en Gezin Kennemerland en Jeugdgezondheidszorg Kennemerland zijn er voor allerlei soorten vragen zowel voor kinderen, jongeren, ouders, opvoeders als professionals. De functie van Test assistent is een samenwerking tussen CJG en JGZ rondom het ‘jonge kind’.

   Je uitdaging
   Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van professionals dat zich bezighoudt met observatie en diagnostiek van kinderen tussen 0-7 jaar binnen de geldende juridische kaders. Als Test assistent verricht je in opdracht van de orthopedagoog testonderzoek en doe je daar verslag van. Het is van belang dat dit gebeurt binnen de deadlines die in het onderzoek zijn gesteld.

   Je houdt je o.a. bezig met:
   – Het creëren van optimale onderzoeksomstandigheden vanuit een goede werkrelatie met het kind en de ouders;
   – Je neemt verschillende testen af en scoort deze. Daarnaast observeer je het kind gedurende test. Je interpreteren en rapporteert, onder verantwoordelijkheid van de orthopedagoog, de uitslagen van tests. Je houdt de gedragsobservaties bij en rapporteert daarover;
   – Je archiveert testonderzoeken en houdt het testmateriaal up-to-date.;
   – Het bijhouden, beheren en bestellen van de voorraad testmateriaal.

   Wie zoeken wij?
   Je bent initiatiefrijk en creatief en hebt goede schriftelijke en mondelinge (verslagleggings-) ervaring. Je beschikt over een goed analytische denkvermogen. Je hebt ervaring met werken met jonge kinderen en  beschikt over een opleiding basis psycholoog, HBO Psychodiagnostiek of een soortgelijke opleiding en bent geregistreerd in het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Ervaring met de volgende testen, Bayley-III-NL, SON-R 2-8, WPPSI-IV-NL is een pre. In verband met het werken op verschillende locaties is eigen vervoer noodzakelijk.

   Wat bieden wij? 
   We werken met zelfstandige teams; de functie van test assistent is ondergebracht bij het team orthopedagogen. Wij bieden intervisie en diverse (interne) trainingen.
   Arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg.
   Het salaris bedraagt tussen € 2.403,37 en € 3.568,98 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal 08).

   Meer informatie
   Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, manager JGZ via 088- 995 9591.

   Interesse?
   Wil je reageren, dat kun je doen via de knop ‘solliciteren’. Je komt op een pagina van de ViVa! Zorgroep. Graag ontvangen wij een korte motivatiebrief en cv vóór 26 april 2021.

   Solliciteren
  • Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continue op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en haar kwaliteit te verbeteren. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zijn wij werkzaam in Midden- en Zuid-Kennemerland. Wij hebben momenteel ruimte voor een nieuwe collega’s.

   Je uitdaging
   Je richt je met name op primaire preventie en opvoedingsondersteuning. Je kijkt samen met de ouders naar de groei, ontwikkeling en lichamelijke gezondheid van het kind en waar gewenst bied je (opvoedings-)ondersteuning. Daarbij maak je o.a. gebruik van bewezen effectieve methoden. Verder lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugdgezondheidszorg in de samenwerking met de partners in de regio. Je werkt met collega’s op de locatie als een zelfstandig team met bijbehorende (resultaat)verantwoordelijkheden.

   Wij vragen
   Je beschikt over een HBO-V diploma. Qua profiel ben je iemand die op een professionele manier laagdrempelige zorg aanbiedt, waarbij het kind centraal staat en dit afstemt op de behoefte van de ouders. Je sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je beschikt over een analytisch vermogen om verbanden te zien. Je bekijkt problemen objectief, zonder inmenging van eigen standpunten. Je bent een ‘netwerker’ en zoekt actief samenwerking met collega’s en betrokken organisaties.

   Wij bieden
   Een functie binnen een werkveld dat in beweging is,  in  een organisatie met korte lijnen tussen management en collega’s.  We werken in zelfstandige teams met veel ruimte voor de professional.

   De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT; het salaris bedraagt tussen € 2.554,96 en € 3.707,64  bruto per maand bij een fulltime dienstverband (salarisschaal FWG 50). Wij bieden intervisie en diverse (interne) trainingen, zoals Triple P en GIZ.

   Meer informatie?
   Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591. Na een eerste gesprek is het mogelijk een dag(deel) mee te lopen met een van onze jeugdverpleegkundigen.

   Solliciteren?
   Je motivatiebrief en CV kun je tot 26 april  a.s. sturen aan Jeugdgezondheidszorg Kennemerland, t.a.v. Astrid de Bruin, HR-partner, klik op ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep.

   Solliciteren
  Over ons

  Missie en visie

  Onze missie en visie zijn de kern van ons werk. Lees hier meer over waar we voor staan en waar we voor gaan.

  Lees meer

  Download de JgzApp en maak gemakkelijk een afspraak

  Registreer voor workshops of vind gemakkelijk lokale hulp wanneer je het nodig hebt.

  Jaarverslagen

  Ons jaarverslag vertelt je meer over onze jaarlijkse activiteiten, doelstellingen en behaalde resultaten.

  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  • Elke gemeente heeft in de aanbiedingsbrief van het jaarverslag en de financiële verantwoording een gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Met deze gegevens kan HIER op hedashboard worden ingelogd.

   Download via onderstaande knop het jaarverslag.
   Download PDF
  Over ons

  Privacyreglement

  Alle direct betrokken JGZ-medewerkers werken volgens ons privacyreglement. Hierin staat precies omschreven hoe wij omgaan met uw persoonlijke en vertrouwelijke gegevens. Het reglement is gebaseerd op landelijke wet- en regelgeving.

  Lees meer
  Over ons

  Klachten en opmerkingen

  Heb je een klacht of opmerking, of wil je meer weten over ons en onze werkwijze? Neem gerust contact op. We helpen je graag en staan altijd open voor suggesties om onze dienstverlening te verbeteren.

  Lees meer
  Over ons

  BIG registratie

  Al onze zorgverleners hebben een BIG registratie. Deze kun je hier vinden.

  Lees meer