Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Workshop

  Kinder EHBO-introductiecursus (NIEUW)

  Leer de basisvaardigheden voor een aantal van de meest voorkomende letsels bij baby's en kinderen.

  Agenda

  Zeker bij kleine kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje. Een te grote hap van een boterham. Een rondslingerende knoopcel-batterij die voor een snoepje wordt aangezien. Een omvallende mok met gloeiend hete thee….

  In deze gratis kennissessie EHBO aan baby’s en kinderen leer je in vogelvlucht wat je kunt doen in een aantal noodsituaties, waaronder:

  • brandwonden
  • vergiftiging
  • verslikking
  • verdrinking

  De kennissessie duurt 1,5 uur en word gegeven door een gecertificeerde Rode Kruis EHBO-instructeur. Het aantal plekken is beperkt, toewijzing gebeurt op volgorde van binnenkomst.

  (Aanstaande) ouders, grootouders, verzorgers, (aanstaande) vrijwilligers bij organisaties waar met kinderen gewerkt wordt.
  Geen kinderopvangmedewerkers, zij zijn verplicht een volledige EHBO-cursus te volgen.

  Het doel van deze cursus is om je de basisvaardigen te leren voor een aantal van de meest voorkomende letsels bij baby’s en kinderen.

  Inschrijven
  Met een klik op de knop Agenda of Aanmelden, kom je op de website Samenopgroeien.nu. Hier kun je de eerstvolgende workshop bij jou in de buurt of online vinden. Je kunt je via deze website ook direct inschrijven. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

  Aanmelden
  Vorige pagina