Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Over ons

  Opleidingsorganisatie

  Onze visie op opleiden

  De organisatie
  Wij zijn een dynamische, innovatieve organisatie die zich wil onderscheiden door kwaliteit. De wereld om ons heen verandert continu. Onze professionals moeten zich hieraan steeds kunnen en willen aanpassen. Dat vraagt aanpassingsvermogen, flexibiliteit, zelfstandigheid, brede inzetbaarheid en professionaliteit van onze medewerkers.

  Kwaliteit
  Wij streven ernaar om kwalitatief goed opgeleide medewerkers in dienst te hebben. Middelen om dit te bereiken zijn onder andere opleiden en scholen. Mede hierom dragen wij bij aan meerdere opleidingen, zoals de opleidingen tot arts (basisarts, jeugdarts KNMG, arts M+G) en verpleegkundige.

  Professionaliteit
  Wij bieden onze professionals een uitdagende en stimulerende werkomgeving, waarin ontwikkeling, innovatie en opleiding een belangrijke plaats innemen. Daarnaast verwachten wij dat onze medewerkers, professionele regie (zelforganisatie) kunnen en willen oppakken, een intrinsieke motivatie hebben waar het gaat om het bieden van de juiste en kwalitatief hoogstaande preventieve zorg, een leven lang leren en dat zij flexibel zijn en veranderingsbereid.

  Intentie
  Wij bieden elk jaar twee jeugdartsen de mogelijkheid om de basisopleiding tot jeugdarts KNMG te volgen. Op dit moment duurt deze basisopleiding twee jaar, in de toekomst mogelijk vier.  Daarnaast bieden wij jaarlijks 2 jeugdartsen KNMG binnen en buiten de organisatie de mogelijkheid om de 2e fase te volgen en opgeleid te worden tot arts M+G.

  Vorige pagina