Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  JgzApp

  Aanmelden JgzApp

  De JgzApp is gekoppeld aan het digitale dossier van je kind. Het is dan ook belangrijk dat aanmelden veilig en zorgvuldig gebeurt. Het aanmeldproces is niet ingewikkeld, maar bestaat om deze reden wel uit 5 stappen:

  Stap 1 – de JgzApp persoonlijk aanvragen

  De aanmeldcode voor de JgzApp kan alleen PERSOONLIJK aangevraagd worden. Dit kan al tijdens het huisbezoek voor de hielprik, bij het intakegesprek met de verpleegkundige of je komt langs op het consultatiebureau. Wij willen zeker weten dat jij de ouder van het kind bent. Het kan zijn dat wij om een legitimatie vragen.

  Dit vragen wij omdat wij uiterst zorgvuldig met de gegevens omgaan van alle kinderen die bij ons in zorg zijn en wij er zeker van willen zijn dat de gegevens van een kind niet verkeerd terecht komen. Telefonisch kunnen wij dus GEEN aanvragen in behandeling nemen.

  Stap 2 – wij koppelen het digitale dossier aan de JgzApp

  Wij vragen om je 06-nummer en mailadres en kijken of deze hetzelfde zijn als in het dossier van je kind. Met deze gegevens kunnen wij de app en het dossier van je kind aan elkaar koppelen.

  Stap 3 – je krijgt de aanmeldcode en aanmeldprocedure per e-mail

  Wij sturen je per mail een aanmeldcode en de uitleg over hoe je de app op je telefoon kunt zetten. Deze aanmeldcode is maximaal 14 dagen geldig. Is je code verlopen? Vraag dan een nieuwe aan op het consultatiebureau.

  Stap 4 – Installeer de JgzApp op je telefoon

  Download de JgzApp uit de App Store of Google Play voor op je telefoon. Wanneer je dit hebt gedaan, vraagt de app je om de aanmeldcode. Heb je de aanmeldcode ingevuld, dan krijg je de mededeling dat er een SMS is verstuurd met daarin een code. Deze code vul je weer in op de app.

  Stap 5 – kies een vijf-cijferige pincode

  Nu kies je een persoonlijke vijf-cijferige pincode. Deze pincode moet je nog een tweede keer bevestigen. Deze pincode is persoonlijk en alleen bij jou bekend. Schrijf deze niet op en geef hem niet aan anderen. JGZ Kennemerland zal nooit om je pincode vragen.

   

  Heb je nog vragen? Onze assistente staat je graag te woord. Indien je je wachtwoord bent vergeten, dan kun je ons ook even bellen (keuze 2)!

  Vorige pagina