Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Workshop

  Als je pas een baby hebt

  Alles over je pasgeboren baby

  Agenda

  Voor het eerst vader of moeder worden is heel bijzonder. Het brengt ook veel verantwoordelijkheden en uitdagingen met zich mee. Je hebt er een belangrijke rol en heel veel extra taken bij. Dit kan een heleboel vragen oproepen. Hoe zorg ik goed voor mijn baby? Kan ik een baby al opvoeden? Wat moet ik weten over de ontwikkeling? En hoe zorg ik in al deze drukte ook nog een beetje voor mijzelf? In deze workshop kijken we naar deze en andere vragen, en praten we met elkaar over de eerste ervaringen als vader of moeder van jullie pasgeboren baby. Je leert over het contact maken met je baby, over huilen en troosten, over hoe je grenzen aangeeft en je baby kunt leren begrijpen.

  Tijdens de workshop kijken we naar:

  • Hoe is het om vader of moeder te zijn?
  • Hoe maak je contact met je baby?
  • Hoe kun je goed voor je baby zorgen?
  • Kun je een baby al opvoeden?
  • De ontwikkeling van je baby
  • Goed voor jezelf zorgen

  Tijdens een bijeenkomst van ongeveer 2 uur krijg je informatie, gaan we met elkaar in gesprek en kijken we naar korte filmpjes. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en ideeën met de andere ouders. De workshop als je pas een baby hebt is bedoeld voor alle (groot-)ouders en opvoeders van kinderen van 0-1 jaar.

  Waar ga je mee naar huis?

  Aan het eind van de bijeenkomst heb je goede informatie gekregen over de ontwikkeling van je baby, en tips voor het zorgen voor en contact maken met je baby. Je hebt ervaringen van andere ouders gehoord, en de vragen en soms ook onzekerheden waar zij tegenaan lopen.

  Inschrijven?

  Met een klik op de knop Agenda of Aanmelden, kom je op de website Samenopgroeien.nu. Hier kun je de eerstvolgende workshop bij jou in de buurt of online vinden. Je kunt je via deze website ook direct inschrijven. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

  Werk je bij een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf of bibliotheek en wil je jouw ouders de mogelijkheid bieden op jouw locatie de workshop te volgen? Neem dan contact op met JGZ Kennemerland en we kijken samen naar de mogelijkheden.

  Aanmelden
  Vorige pagina