Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Samen met ouders

  JgzApp!

  Bij JGZ Kennemerland vinden wij het heel belangrijk dat jij als ouder zelf kunt kiezen hoe en wanneer je van het consultatiebureau gebruik wilt maken.  De JgzApp is daarbij een handig hulpmiddel. De app helpt je bij:

  Alle informatie voor het aanvragen van een aanmeldcode voor de JgzApp, vind je HIER!

  • Het maken en wijzigen van afspraken – je kunt in de app zelf kiezen wanneer je op het consultatiebureau wilt komen, op welke locatie en met wie je graag een afspraak wil. Misschien heb je extra vragen over de groei of het gewicht van je kind, wil je meer weten over vaccinaties, of heb je een opvoedvraag. Via de app kun je ons van tevoren laten weten waar je tijdens de afspraak met ons naar wil kijken.
  • Zien wie er meekijkt – bij JGZ Kennemerland houden we van ieder kind een dossier bij. In de app staat uitgelegd wie er in het dossier van jouw kind mag kijken en waarom. Wanneer er andere JGZ medewerkers in het dossier hebben gekeken, staat hun naam vermeld en wanneer en waarom ze in het dossier hebben gekeken. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er alleen met goede reden in het dossier wordt gekeken en dat het altijd helder is door wie en waarom.
  • Het vinden van goede informatie over opvoeden en opgroeien – in de app staat allemaal handige informatie over opvoeden, de ontwikkeling en gezondheid van je kind, en het vader en moeder zijn. Je kunt in de app artikelen en tips vinden en filmpjes bekijken. Ook kun je via de app laten weten dat je graag een onderwerp zou willen bespreken met een van onze medewerkers. Je kunt kiezen uit een gesprek via de telefoon of chat, het inloopspreekuur of het maken van een afspraak. De app linkt je gelijk door naar de optie die je kiest.
  • De groeicurve van je kind inzien – in de app is een overzicht opgenomen met alle groeigegevens van je kind. Ook kun je 3 verschillende grafieken downloaden met de gegevens over de lengte, gewicht en hoofdomtrek van je kind.
  • Vaccinatieoverzicht – In een overzicht kun je zien welke vaccinaties je kind al heeft gekregen. Ook vind je in de app alle informatie over de verschillende vaccinaties.
  • Documenten delen – toegang tot documenten uit het digitaal dossier. Alle documenten en eventuele (verwijs)brieven staan in het dossier van je kind. Via de app heb je eenvoudig toegang tot deze documenten en kun je deze downloaden.

  -> De JgzApp downloaden:

  Google Play (Android versie)

  App Store (iOS versie)

  -> Veelgestelde vragen over de JgzApp

  -> Meer weten over de gebruikersvoorwaarden? Deze kun je hier lezen.

  Vorige pagina