Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit
Vorige pagina
Samen met ouders

JgzApp

Bij JGZ Kennemerland vinden wij het heel belangrijk dat jij als ouder zelf kunt kiezen hoe en wanneer je van het consultatiebureau gebruik wilt maken.  De JgzApp is daarbij een handig hulpmiddel. De app helpt je bij:

  • Het maken en wijzigen van afspraken – je kunt in de app zelf kiezen wanneer je op het consultatiebureau wilt komen, op welke locatie en met wie je graag een afspraak wil. Misschien heb je extra vragen over de groei of het gewicht van je kind, wil je meer weten over vaccinaties, of heb je een opvoedvraag. Via de app kun je ons van tevoren laten weten waar je tijdens de afspraak met ons naar wil kijken.
  • Zien wie er meekijkt – bij JGZ Kennemerland houden we van ieder kind een dossier bij. In de app staat uitgelegd wie er in het dossier van jouw kind mag kijken en waarom. Wanneer er andere JGZ medewerkers in het dossier hebben gekeken, staat hun naam vermeld en wanneer en waarom ze in het dossier hebben gekeken. Zo zorgen we er met elkaar voor dat er alleen met goede reden in het dossier wordt gekeken en dat het altijd helder is door wie en waarom.
  • Het vinden van goede informatie over opvoeden en opgroeien – in de app staat allemaal handige informatie over opvoeden, de ontwikkeling en gezondheid van je kind, en het vader en moeder zijn. Je kunt in de app artikelen en tips vinden en filmpjes bekijken. Ook kun je via de app laten weten dat je graag een onderwerp zou willen bespreken met een van onze medewerkers. Je kunt kiezen uit een gesprek via de telefoon of chat, het inloopspreekuur of het maken van een afspraak. De app linkt je gelijk door naar de optie die je kiest.

Meer weten over de gebruikersvoorwaarden? Dit kun je hier lezen.

Alles over het downloaden en installeren van de JgzApp vind je hier!

Vorige pagina