Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Samen met ouders

  Workshops samen met andere ouders

  Naast consulten en zorg op maat, geven wij voorlichting in de vorm van workshops, lezingen, ouder- en informatiebijeenkomsten aan (aanstaande) ouders. Uiteraard zijn ook andere mensen welkom die een rol spelen bij de opvoeding. De groepsvoorlichting geven wij bijvoorbeeld op het consultatiebureau, de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf of in het buurthuis.
  Tijdens workshops kijken we met een groep ouders naar een thema of onderwerp, zoals mediaopvoeding of het slapen van je kind.

  De workshops worden begeleid door een verpleegkundige met veel kennis over dit onderwerp. Je krijgt informatie en wisselt ervaringen en tips uit met andere ouders. Het is leuk en leerzaam om van andere ouders te horen hoe zij dit doen; en het kan prettig zijn om te horen dat je niet de enige bent met vragen, twijfels of zorgen over je kind, het opvoeden of het vader en moeder zijn. We doen oefeningen en je krijgt nieuwe ideeën over hoe je het thuis kunt en wilt gaan aanpakken. De workshops worden gegeven op verschillende locaties, ook bij jou in de buurt.

  Vorige pagina