Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Afspraken

  Afspraken

  Welke afspraken gaan gewoon door op het consultatiebureau en wanneer moet je je afspraak afzeggen? Hieronder kun je er alles over lezen.

  Afspraken
  Door de omstandigheden hebben wij onze afspraken anders georganiseerd. Per spreekuur nodigen wij minder kinderen uit dan wij normaal gesproken doen. Zo treffen gezinnen elkaar zo min mogelijk in onze wachtruimten. Om wel alle afspraken door te kunnen laten gaan, zijn sommige afspraken omgezet naar telefonische afspraken. Wij bellen je dan op het afgesproken tijdstip. Hierover ontvang je per e-mail bericht.

  Een nieuwe afspraak inplannen? Bespreek tijdens je consult met de jeugdarts of verpleegkundige of je deze op het consultatiebureau wilt of telefonisch.

  Indien je een uitnodiging van ons ontvangt, staat er aangegeven om wat voor afspraak het gaat. Al onze uitnodigingen versturen wij via e-mail.

  Wanneer je afspraak afzeggen
  Heb jij klachten als hoesten, verkoudheid, keelpijn of koorts, dan vragen wij je om je afspraak te verplaatsen (ook als iemand in jullie gezin koorts heeft boven de 38°C). Met kinderen tot 6 jaar die verkouden zijn, ZONDER andere klachten, mag je wel naar het consultatiebureau komen. Uiteraard alleen als je kind met niemand in contact is geweest die corona heeft of wanneer er een volwassen gezinslid corona gerelateerde klachten heeft.

  Je kunt een nieuwe afspraak maken via de JgzApp of via ons bedrijfsbureau op telefoonnummer 088-995 95 95.

  Vaccinaties
  Heb je een afspraak staan om je kind te laten vaccineren, dan gaat deze altijd door op het consultatiebureau. Vaccinaties bieden je kind een belangrijke bescherming tegen besmettelijke infectieziektes. Heeft je kind klachten en kan deze niet gevaccineerd worden, maak dan een nieuwe afspraak.

  Heb je op dit moment zelf wel klachten, maar je kind niet? Kijk dan of iemand anders met je kind kan langskomen. Bij twijfel kun je altijd even bellen met één van onze jeugdartsen of verpleegkundigen.

  De vaccinaties voor de maternale kinkhoest (22 wekenprik) voor zwangeren gaan ook gewoon door. Let op! Tussen de 22 wekenprik en de Corona-vaccinatie moet een termijn zitten van 14 dagen. Dit geldt voor zowel vóór als ná één van beide vaccinaties.

   

   

  Vorige pagina