Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  19 april 2019

  ZwangerHap

  Veel vrouwen die zwanger zijn, weten wel dat er bepaalde dingen zijn die ze beter niet kunnen eten. Maar niet iedereen weet precies wat wel en wat niet. In de app ZwangerHap kun je alle informatie hierover terugvinden.

  In de app staat informatie over duizenden producten. Je kunt zoeken naar een specifiek product of binnen een productgroep (bv zuivel, groente en fruit, enz.). De app geeft aan of een product veilig is. Als je iets beter niet kunt eten, krijg je tips wat je wel veilig kan eten.

  Er staan ook tips in wat je bij bepaalde zwangerschapskwaaltjes kunt eten. En je kunt instellen of je veiligheidswaarschuwingen wil krijgen als er een ziekmakende bacterie is gevonden in een product. En doe jij ook mee met de quiz: wat weet jij over eten tijdens de zwangerschap?

  In de app kun je ook per week volgen hoe je baby groeit en zich ontwikkelt in je buik.

  Kosten
  De app is ontwikkeld door het Voedingscentrum en is gratis beschikbaar voor iPhone en Androïd

  App Store

  Google Play Store

  Oordeel
  Een handige app waarin je snel kan zien of je iets veilig kunt eten tijdens je zwangerschap. De informatie komt van een betrouwbare bron, die geen commerciële belangen heeft. Dat je kunt volgen hoe je kind groeit en zich ontwikkelt, is een leuk extraatje.

  Vorige pagina