Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit
Vorige pagina
Workshop

Workshop klaar voor het ouderschap?

Een workshop om je goed voor te bereiden op deze nieuwe fase in jullie leven.

Aanmelden

Wanneer je voor het eerst vader of moeder wordt, is het heel moeilijk om je voor te stellen hoe dit gaat zijn. Omdat er heel veel verandert, is het fijn om je goed voor te bereiden. Tijdens deze workshop denk je vast na over het verdelen van de taken in huis en bij de zorg voor jullie kind en hoe je werk en gezin kunt combineren. Daarnaast kijken we naar welke opvangmogelijkheden er allemaal zijn en jullie ideeën over het opvoeden. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

Tijdens de workshop kijken we naar:

  • Gezond eten en leven
  • Hoe het is om naast partners ook samen ouders te worden
  • Het maken van keuzes rond zorg, werk en vrije tijd
  • Werken en opvangmogelijkheden voor je kind
  • Contact maken met je baby
  • Bespreken van jullie ideeën over hoe je wil opvoeden
  • Hoe je netwerk (familie, vrienden en bekenden) je tot steun kan zijn

Tijdens een bijeenkomst van ongeveer 2 uur krijg je informatie, doen we oefeningen en kijken we naar korte films. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en ideeën met de andere ouders.

Waar ga je mee naar huis?

Aan het eind van de bijeenkomst heb je een beter beeld van alle veranderingen die er straks aan komen, hoe je hiermee om wil gaan en welke keuzes je hierin wil maken, en hoe jullie – als er een partner is – hier samen een team in kunnen vormen. Je krijgt je werkbladen mee naar huis en interessante achtergrondinformatie.

Inschrijven?

Je kunt je al opgeven zodra je een kinderwens hebt tot na de geboorte. Heb je een partner dan is hij/ zij ook van harte welkom. Klik op de aanmeldknop om te zien waar de eerstvolgende workshop bij jou in de buurt is. Er zijn geen kosten aan de workshop verbonden.

Aanmelden
Vorige pagina