Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Workshop

  Vader of moeder worden, en dan?

  Bereid je voor op deze nieuwe fase in jullie leven

  Agenda

  Wanneer je voor het eerst vader of moeder wordt, is het heel moeilijk om je voor te stellen hoe dit gaat zijn. Omdat er heel veel verandert, is het fijn om je goed voor te bereiden. Tijdens deze workshop denk je vast na over wat voor ouder je wil zijn en wat de komst van je kind met je doet. We hebben het over het verdelen van taken in huis en bij de zorg voor jullie kind. Hoe ga je werk en gezin combineren? Wat zijn jullie ideeën over opvoeden? Hoe verandert jullie relatie en hoe verander je zelf? Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

  Tijdens de workshop kijken we naar:

  • Hoe het is om naast partners ook samen ouders te worden
  • Hoe jij zelf verandert nu je vader of moeder wordt?
  • Het maken van keuzes rond zorg, werk en vrije tijd
  • Bespreken van jullie ideeën over hoe je wil opvoeden
  • Hoe je netwerk (familie, vrienden en bekenden) je tot steun kan zijn

  Tijdens een bijeenkomst van ongeveer 2 uur krijg je informatie, doen we oefeningen en kijken we naar korte films. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en ideeën met de andere ouders.

  Waar ga je mee naar huis?

  Aan het eind van de bijeenkomst heb je een beter beeld van alle veranderingen die er straks aan komen, hoe je hiermee om wil gaan en welke keuzes je hierin wil maken, en hoe jullie – als er een partner is – hier samen een team in kunnen vormen. Je krijgt je werkbladen mee naar huis en interessante achtergrondinformatie.

  Inschrijven?

  Je kunt je al opgeven vanaf 20 weken zwangerschap. Heb je een partner dan is hij/ zij ook van harte welkom. Met een klik op de knop Agenda of Aanmelden, kom je op de website Samenopgroeien.nu. Hier kun je de eerstvolgende workshop bij jou in de buurt of online vinden. Je kunt je via deze website ook direct inschrijven. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

  Aanmelden
  Vorige pagina