Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Workshop

  Een band met je baby opbouwen

  Vanaf de zwangerschap en na de geboorte

  Agenda

  Voor de geboorte hoort en voelt je baby jou al. Hoe maak je contact? En wat bedoelt je baby precies na de geboorte? Doe en kijk mee!

  De band met jullie baby begint al in de buik. Je baby leert je stem kennen, reageert op jouw dagritme en wanneer je een hand op je buik legt. Je kunt voelen hoe je baby beweegt, wat je baby rustig maakt en wat druk. In deze workshop leer je allerlei manieren om contact te maken met je baby: in de buik en net na de geboorte. We vertellen je iets over de taal- en hersenontwikkeling van baby’s en waarom een goede band met je baby vanaf de buik zo belangrijk is. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen.

  Tijdens de workshop kijken we naar:

  • Wat hoort, voelt en begrijpt je baby al in de buik?
  • Hoe maak je contact met je baby in de buik?
  • Hoe kun je als partner contact met de baby maken?
  • Hoe ‘praten’ jij en je baby met elkaar na de geboorte?
  • Hoe ziet de taal- en hersenontwikkeling bij baby’s eruit?
  • Waarom is een goede band met je baby zo belangrijk?

  Tijdens een bijeenkomst van ongeveer 2 uur krijg je informatie, doen we oefeningen en kijken we naar korte films. Er is volop ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen en ideeën met de andere ouders. De workshops geven wij aan kleine groepen van maximaal 12 ouders.

  Waar ga je mee naar huis?

  Aan het eind van de bijeenkomst heb je allerlei manieren geleerd om contact met je baby te maken en jullie band samen te versterken. Je krijgt je werkbladen mee naar huis en interessante achtergrondinformatie.

  Inschrijven?

  Je kunt je al opgeven vanaf 20 weken zwangerschap tot na de geboorte. Heb je een partner dan is hij/ zij ook van harte welkom. Heb je geen partner, dan kun je iemand meevragen die belangrijk voor je is. Met een klik op de knop Agenda of Aanmelden, kom je op de website Samenopgroeien.nu. Hier kun je de eerstvolgende workshop bij jou in de buurt of online vinden. Je kunt je via deze website ook direct inschrijven. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden.

  Aanmelden
  Vorige pagina