Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Thuisbegeleider JGZ (24 uur per week)

  Thuisbegeleider JGZ (24 uur per week)

  Jeugdgezondheidszorg Kennemerland biedt laagdrempelige, preventieve zorg om een veilige, gezonde en liefdevolle ontwikkeling van kinderen te bevorderen door aandacht te hebben voor zowel medische, pedagogische als sociale aspecten van het kind, gezin en omgeving. Wij zijn continue op zoek naar mogelijkheden om onze organisatie te innoveren. We spelen in op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en de ontwikkelingen binnen het jeugd-/sociale domein. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zoeken wij versterking van onze teams in de IJmond gemeenten.

  Je uitdaging
  Als Thuisbegeleider JGZ werk je met kwetsbare gezinnen, veelal met (aanstaande) ouders met een LVB  met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. Je geeft laagdrempelige praktische ondersteuning in de thuissituatie en helpt dreigende problemen te voorkomen door tijdig de juiste zorg in te zetten. Je biedt structuur in het dagelijkse gezinsleven en in de contacten met het sociale netwerk en instanties. Je stemt af op de vragen en wensen van de ouders en komt samen tot een passende ondersteuning. Je begeleiding duurt gemiddeld zes maanden.

  Wat vraagt deze functie nog meer?
  Samen met de Jeugdarts, Jeugdverpleegkundige en Orthopedagoog ben je verantwoordelijk voor de dienstverlening aan het kind/gezin. Je stelt samen met het team en de ouders een integraal begeleidingsplan op en voert dit uit. Zo nodig leid je toe naar andere vormen van ondersteuning. Je participeert in samenwerkingsverbanden op cliëntniveau, waaronder het Centrum voor Jeugd en Gezin Kennemerland. Je werkt vanuit meerdere locaties in onze hele regio.

  Profiel
  Je bent een gedreven professional, tactvol, motiverend en stimulerend in je contacten met ouders, collega’s en samenwerkingspartners. Je hebt goede coachende en adviserende vaardigheden en je neemt initiatief.  Je hebt agogische kennis op HBO-niveau en je hebt kennis van opvoedondersteuning (Triple P-niveau 3 of vergelijkbaar) en de sociale kaart. Je hebt enkele jaren praktijkervaring in het begeleiden van gezinnen met meervoudige problematiek en bent in het bezit van een SKJ registratie (en/of BIG-Registratie) of bereid om deze te halen .

  Ons aanbod
  Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Het salaris bedraagt tussen € 2.798,67 tot € 4.061,27 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 50) De functie wordt op dit moment gewogen waardoor het salaris nog zou kunnen wijzigen. Wij bieden een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Wij bieden intervisie en diverse (interne) trainingen.

  Meer informatie?
  Dan kun je contact opnemen met Remco de Goed, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591.

  Interesse?
  Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk een korte motivatiebrief en cv. Deze kun je uploaden via de knop ‘solliciteren’. Je komt hier op een pagina van de ViVa! Zorgroep.

   

  Solliciteren

  Vorige pagina