Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  1 april 2022

  Ouders gezocht voor ONTWIKKELINGSONDERZOEK!

  Waar gaat de deze oudergroep over?
  Met deze oudergroep willen TNO Jeugd en de JGZ ouders betrekken bij het ontwikkelingsonderzoek voor 0-4 jarige kinderen.

  Achtergrond:
  Ouders komen met hun kind tussen 0 en 4 jaar een aantal keer naar het consultatiebureau van de jeugdgezondheidszorg (JGZ). De JGZ kijkt naar de groei en ontwikkeling van kinderen. Bijvoorbeeld naar wanneer peuters beginnen met lopen, praten en blokjes bouwen.

  De JGZ wil dit nog meer samen met ouders gaan doen. Zo zijn er filmpjes gemaakt waarmee ouders thuis alvast kunnen kijken naar de ontwikkeling van hun kind.

  Nieuwe manier van werken:
  TNO Jeugd en de JGZ onderzoeken een nieuwe manier om het ontwikkelingsonderzoek te doen, waarbij ouders meer betrokken worden.

  We zoeken ouders voor een oudergroep:
  We zoeken ouders die in een oudergroep willen meedenken over hoe ouders beter betrokken kunnen worden bij het ontwikkelingsonderzoek.

  Wat gaat de oudergroep doen?
  We willen in een online groepsgesprek met een aantal ouders bespreken hoe ouders denken over het ontwikkelingsonderzoek. Hoe kan het beter en hoe kunnen ouders benaderd en betrokken worden? Het groepsgesprek zal plaatsvinden op donderdag 21 april van 19:30u-21:00u (online via Teams).

  Welke ouders zoeken wij?
  Wij zoeken ouders met kinderen van 0 tot 4 jaar oud.

  Cadeaubon
  Per groepsgesprek krijgen deelnemers een cadeaubon van 50 euro.

  Hoe kunnen ouders zich aanmelden?
  Ouders kunnen zich per email aanmelden via: diy@tno.nl. Graag uiterlijk 10 april en met de naam van de ouder en de leeftijd van het kind. We zoeken 6 tot 8 ouders. Bij meer aanmeldingen wordt een selectie gemaakt. U hoort via email of u wel of niet mee kunt doen.

  Vorige pagina