Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Jeugdarts (24 uur)

  Jeugdarts (24 uur)

  Ben jij een jeugdarts die zich wil inzetten voor de gezondheid en ontwikkeling van jonge kinderen? Wil je met voldoende tijd en aandacht je werk kunnen doen? Wil je werken bij een innovatieve organisatie die oog heeft voor kwaliteit en collegialiteit? Dan is deze vacature bij JGZ Kennemerland iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste jeugdarts die graag een verschil wil maken in het leven van onze jongste inwoners.

  Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continu op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en om de kwaliteit van haar werk te verbeteren. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zijn wij werkzaam in Midden- en Zuid-Kennemerland.

  Wat wij het allerbelangrijkste vinden? Dat het goed gaat met ouders en hun kind. Samen met ouders werken wij aan moderne en kwalitatief goede zorg voor kinderen van -9 maanden tot 4 jaar. Wij sluiten aan bij hun wensen en mogelijkheden.

  Jouw uitdaging
  Je houdt spreekuren voor kinderen van – 9 maanden tot 4 jaar en hun ouders. Je werkt daarbij nauw samen met consultatiebureauassistenten, jeugdverpleegkundigen, orthopedagogen en thuisbegeleiders. Je participeert in multidisciplinaire overleggen. Jouw expertise en betrokkenheid zet je in voor de gezondheid van de allerjongsten in Midden -en Zuid-Kennemerland en het creëren van een veilige en liefdevolle omgeving waarin zij kunnen opgroeien.

  • Als jeugdarts draag je zorg voor de bevordering van een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van kinderen van -9 maanden tot 4 jaar zoals het complete wettelijk vastgestelde Basisaanbod Preventie Jeugd aangeeft: preventie, signalering, vroegtijdige onderkenning van ontwikkelingsstoornissen, vroege opsporing van pathologie en het verkleinen van gezondheidsverschillen. Je hebt hierbij aandacht voor lichamelijke, geestelijke en sociale aspecten.
  • Onze diensten sluiten aan bij de wensen van de ouders. Ouders kunnen bepalen welke zorg er nodig is voor henzelf, het gezin en hun kind. Deze werkwijze noemen wij OER: Ouders Eigen Regie;
  • Dit alles doe je in voldoende tijd en in teamverband;
  • Je werkt met collega’s op de locatie als een zelfstandig team met bijbehorende resultaatverantwoordelijkheid.

  Wat bieden wij?

  • Een moderne digitale werkomgeving met een goed werkend digitaal dossier;
  • Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een erkende opleidingsinstelling voor zowel de opleiding tot jeugdarts KNMG als de opleiding tot arts Maatschappij en Gezondheid.
  • Om de kwaliteit van ons werk te blijven verbeteren stellen we je in de gelegenheid (indien nodig) om de introductiecursus JGZ of een verdere opleiding te volgen.
  • Een salaris tussen € 4.264,33 en € 6.423,20 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (salarisschaal FWG 65).
  • Een reiskostenvergoeding.
  • Lidmaatschap van de AJN (AJN Jeugdartsen Nederland).
  • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

   Wie zoeken wij?

  • Je hebt ten minste het diploma basisarts; bij voorkeur opgeleid tot jeugdarts KNMG.
  • Je bent ingeschreven in het BIG-register.
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch om verbanden te zien, problemen/afwijkingen te signaleren en te beoordelen.
  • Je hebt een positieve en actieve houding en je bent resultaatgericht.
  • Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent en de beschikking hebt over een auto.

  Meer informatie
  Dan kun je contact opnemen met Donate Elfers, Manager JGZ, telefoonnummer: 088-995 9588.

  Solliciteren?
  Is deze functie je op het lijf geschreven en voldoe je aan de eisen? Reageer dan via de knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden tot vrijdag 26 januari 2024.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren

  Vorige pagina