Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Zwanger

  Huisbezoek al tijdens je zwangerschap

  Het is fijn om alvast kennis met je te maken tijdens de zwangerschap, zodat je weet wat je aan ons hebt en wat we voor jou en je kind kunnen betekenen.

  Tijdens dit bezoek kunnen we ook met je kijken naar hoe het is om voor het eerst vader of moeder te worden. Het is vaak heel moeilijk om je voor te stellen hoe dit gaat zijn. Omdat er veel verandert, kan het helpen om je goed voor te bereiden: alvast na te denken over wat voor ouder je wilt zijn en wat de komst van een kind met je doet.

  Denk aan vragen als:

  • Welke opvoedideeën hebben jullie?;
  • Wil je werk en gezin straks combineren; hoe kun je dit dan het beste doen?;
  • Hoe verandert straks jullie relatie?
  • Of: wat verandert er voor jezelf?

  Samen met jou kijken we hiernaar en kunnen we je informatie geven over bij wie je nu, en straks, met dit soort vragen terecht kunt.

  Ook ouders van een volgend kind kunnen ons uitnodigen voor een gesprek. Je kunt allerlei vragen hebben over hoe het straks gaat als er nog een kind bij komt. Misschien heb je het nu al heel druk, is het lastig om werk en gezin te combineren of heb je weinig vrije tijd. Hoe gaat dat dan straks met nog een kindje erbij? Hier samen alvast naar kijken kan rust geven, zodat je vooral kunt gaan genieten van je zwangerschap en de gezinsuitbreiding.

  Aanmelden?
  Dit kan door ons een mailtje met je contactgegevens (naam, mailadres en telefoonnummer) te sturen: neo@jgzkennemerland.nl, of door ernaar te vragen bij de verloskundige, kraamzorg of op het consultatiebureau.

  Het gesprek is bedoeld voor alle ouders en er zijn geen kosten aan verbonden. Onze verpleegkundige neemt contact met je op voor het maken van een afspraak bij jullie thuis.

  Vorige pagina