Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Extra ondersteuning

  Babymassage

  Babymassage is een fijne manier om je baby aan te raken en samen te ontspannen. Door aangeraakt te worden voelt je baby zich geliefd en veilig.

  De huid is één van de gevoeligste plaatsen voor een baby en aanraking is, naast eten en drinken, één van de belangrijkste basisbehoeften. Babymassage kan ook helpen als je kind wat onrustig is, veel huilt, er tandjes doorkomen, je baby darmkrampjes heeft of niet zo goed slaapt. Babymassage heeft verder een goede invloed op de ontwikkeling van de hersenen, lichaamsgroei, de ademhaling en de weerstand van je baby. Naast als deze voordelen voor je baby, kan het jou als ouder helpen om minder stress te ervaren en nog meer van je baby te genieten. Je leert de signalen van je baby nog beter begrijpen, en elkaar zo beter kennen. Zo versterkt babymassage de band met je kind en helpt het bij het maken van een fijne start.

  Babymassage doen we bij jou thuis en er zijn geen kosten aan verbonden. De Shantala babymassage methode die wij gebruiken is makkelijk om te leren.  Onze verpleegkundige laat zien hoe je jouw baby zelf kunt masseren. Je kunt je aanmelden via het consultatiebureau team.

  Voor meer informatie over babymassage kijk op: www.shantala.nl

  Vorige pagina