Vragen over de mazelen of kinkhoest? Hier kun je meer lezen! Mazelen en Kinkhoest
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Ons team

  Planner

  Planner Femke Swart: “Die telefoon rinkelt vrolijk door”

  “Bel je ons, dan krijg je als eerste mij of een van mijn collega’s van het bedrijfsbureau aan de lijn. Wij helpen je bij het maken of verzetten van een afspraak. Heb je een vraag over het opvoeden of de gezondheid van je kind, dan verbinden wij je door naar een collega op het consultatiebureau die je hierbij kan helpen. Ikzelf geef geen tips of adviezen. Soms is dat wel lastig, omdat ik ouders graag wil helpen of geruststellen. Gelukkig kan ik er wel voor zorgen dat een vraag zo snel mogelijk door een collega wordt opgepakt.

  Achter een bezoek bij het consultatiebureau zit een hele planning. Wij plannen de afspraken voor jou als ouder in, maar zorgen er ook voor dat de arts of verpleegkundige waarmee je een afspraak hebt aanwezig is. We maken dus de roosters, vaak al een heel jaar vooruit, en zorgen voor vervanging als een van onze medewerkers ziek is of op vakantie gaat.

  Wanneer we op maandagochtend drie ziekmeldingen krijgen, is het hard hollen, want intussen rinkelt die telefoon vrolijk door. Gelukkig word ik niet meer zenuwachtig van de knipperende wachtrij op de telefoon, ik doe wat ik kan. Bovendien sta ik er niet alleen voor: ik zit met minimaal twee collega’s en we helpen elkaar waar we kunnen.

  Thuis sta ik ook bekend om mijn goede planning, hoewel ik daar mijn administratie wel met liefde laat versloffen en soms een week lang mijn mail niet check. Op mijn werk komt dat natuurlijk nooit voor, daar sta ik continu ‘aan’. Bellen, schakelen, regelen en oplossen – heerlijk.”

   

  Femke Swart
  Vorige pagina