Versoepelingen coronamaatregelen; wat betekent dit voor uw bezoek aan ons? Lees hier:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Informatiebijeenkomsten

  Lezing veerkracht bij kinderen bevorderen

  Ieder kind krijgt in zijn leven te maken met tegenslag of stress en moet vaardigheden ontwikkelen om daarmee om te gaan. Jij hebt al ouder de belangrijke taak om je kind te leren om te gaan met allerlei gevoelens, zodat je kind uiteindelijk veerkrachtig wordt.

  Agenda

  Veerkracht gaat over gevoelens kunnen herkennen en accepteren, je eigen gevoelens op een goede manier kunnen uitdrukken, een positieve kijk op het leven hebben, problemen goed kunnen oplossen, en kunnen omgaan met negatieve gevoelens en heftige gebeurtenissen. Deze vaardigheden zorgen ervoor dat het goed gaat met je kind, je kind gelukkig is en succes ervaart; nu en in het latere leven. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je ideeën die helpen om de veerkracht van je kind te stimuleren. De twee uur durende bijeenkomst is bedoeld voor alle (groot-) ouders en opvoeders van kinderen van 0-12 jaar.

  Met een klik op de knop Agenda of Aanmelden, kom je op de website Samenopgroeien.nu. Hier kun je de eerstvolgende bijeenkomst bij jou in de buurt of online vinden. Er zijn geen kosten aan deze informatiebijeenkomst verbonden.

  Aanmelden
  Vorige pagina