Alles over de JgzApp! Download deze nu:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit
Vorige pagina
Informatiebijeenkomsten

Lezing veerkracht bij kinderen bevorderen

*Let op: deze informatiebijeenkomst komt tot nader order te vervallen*

Ieder kind krijgt in zijn leven te maken met tegenslag of stress en moet vaardigheden ontwikkelen om daarmee om te gaan. Jij hebt al ouder de belangrijke taak om je kind te leren om te gaan met allerlei gevoelens, zodat je kind uiteindelijk veerkrachtig wordt.

Agenda

Veerkracht gaat over gevoelens kunnen herkennen en accepteren, je eigen gevoelens op een goede manier kunnen uitdrukken, een positieve kijk op het leven hebben, problemen goed kunnen oplossen, en kunnen omgaan met negatieve gevoelens en heftige gebeurtenissen. Deze vaardigheden zorgen ervoor dat het goed gaat met je kind, je kind gelukkig is en succes ervaart; nu en in het latere leven. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je ideeën die helpen om de veerkracht van je kind te stimuleren. De twee uur durende bijeenkomst is bedoeld voor alle (groot-) ouders en opvoeders van kinderen van 0-12 jaar.

Klik op de aanmeldknop om te zien waar de eerstvolgende informatiebijeenkomst bij jou in de buurt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Vorige pagina