Versoepelingen coronamaatregelen; wat betekent dit voor uw bezoek aan ons? Lees hier:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Informatiebijeenkomsten

  Lezing opvoeden tot zelfvertrouwen en zelfredzaamheid

  Opvoeden doet iedere ouder op zijn eigen manier. Als ouder bepaal je zelf welke vaardigheden, gedrag en waarden je bij je kind wil aanmoedigen.

  Agenda

  Maar er zijn ook basisvaardigheden, die elk kind in zijn leven nodig heeft. Het gaat om vaardigheden als rekening houden met andere mensen, goed kunnen communiceren en positief denken. Maar ook om zelfvertrouwen hebben, zelf problemen kunnen oplossen en op je eigen benen staan en jezelf kunnen redden. Met deze vaardigheden heeft je kind meer zelfvertrouwen, succes op school en kan je kind beter met anderen opschieten. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je tips over het stimuleren van deze vaardigheden bij jouw kind. De twee uur durende bijeenkomst is bedoeld voor alle (groot-) ouders en opvoeders van kinderen van 0-12 jaar.

  Met een klik op de knop Agenda of Aanmelden, kom je op de website Samenopgroeien.nu. Hier kun je de eerstvolgende bijeenkomst bij jou in de buurt of online vinden. Er zijn geen kosten aan deze informatiebijeenkomst verbonden.

  Aanmelden
  Vorige pagina