Alles over de JgzApp! Download deze nu:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit
Vorige stap
Dank voor uw vraag!

We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Sluit
Vorige pagina
16 maart 2020

Het Coronavirus, hoe gaan wij hier mee om?

Ook nu ons land kampt met het Coronavirus zijn we er voor jou en je kind. Om onze dienstverlening zo goed mogelijk uit te blijven voeren, zijn er wat aanpassingen. Hier willen we je graag over informeren. Bij deze maatregelen hanteren wij alle richtlijnen zoals de overheid die gesteld heeft. Wat dit betekent voor jou en je kind, kun je hieronder lezen.

Maatregelen voor jou
Iedereen die bij ons komt, moet zich aan een aantal afspraken houden. Want alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! We zetten de maatregelen even voor je op een rij:

 • Kom niet als jij of je kind klachten hebben: dus verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts (ook als iemand in jullie gezin koorts heeft boven de 38°C). Maak dan een nieuwe afspraak via de JgzApp of via ons bedrijfsbureau op telefoonnummer 088-995 95 95.
 • Kom met 1 begeleider per kind. Deze begeleider mag geen klachten hebben.
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen en volg, als dat is aangegeven, de aangepaste looprichting.
 • Was bij binnenkomst gelijk je handen of gebruik de handalcohol, ook als dat kan bij jouw kind.
 • Houd ook in de spreekkamer afstand van onze professionals. Onderzoeken wij jouw kind, dan vragen we je – als dat mogelijk is – afstand te houden.


Zelf houden wij ons aan deze maatregelen

 • Per spreekuur nodigen wij minder kinderen uit, dan wij normaal gesproken doen. Zo treffen gezinnen elkaar niet in onze wachtruimte. Lees hier alles over de afspraken.
 • Als onze professionals klachten hebben, blijven ze thuis.
 • Als we jouw kind onderzoeken, komt onze professional wel dichterbij. Deze heeft geen klachten en wast vóór het onderzoek de handen.
 • Na elk contact wast onze professional de handen en er zijn extra hygiëne maatregelen getroffen op onze locaties.
 • Er zijn geen inloopspreekuren. Wij werken op dit moment alleen op afspraak.
 • Het coeliakie spreekuur is stopgezet.

Hielprik en gehoorscreening
Vanaf maandag 4 mei gaan we de gehoorscreening bij pasgeboren baby’s weer uitvoeren. Vanwege de uitbraak van het coronavirus was deze tijdelijk stop gezet. Er wordt op dit moment ook een plan opgesteld om kinderen bij wie de gehoorscreening nog niet is uitgevoerd, alsnog te testen. De ouders krijgen hierover in de komende periode bericht van ons. Onze medewerkers nemen bij het huisbezoek extra hygiëne maatregelen. Meer informatie hierover vind je HIER.

Contact
Bij zorgen of vragen over je kind blijven wij elke werkdag telefonisch bereikbaar op 088- 995 95 95. Ook kunnen wij met je beeldbellen (Skypen, WhatsApp) of kun je foto’s of filmpjes naar ons doorsturen. Wil je toch graag langskomen, dat kan. Je kunt dan een afspraak maken via de JgzApp of via ons bedrijfsbureau.

Wij vragen je begrip voor bovenstaande en doen er alles aan om jou en je kind te blijven ondersteunen.

Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar!

 

Tips en links vind je hieronder!

Tips en links

Help mij en mijn kinderen het coronavirus door!
Een pagina boordevol links naar tips en ideeën om je een beetje op weg te helpen je kinderen bezig te houden in deze onstuimige tijd.

Prentenboek; Flip en grote vriend en Corona.
Een informatief prentenboekje over Corona om voor te lezen aan de kleintjes. De vrienden Flip en grote vriend leggen in het verhaal uit waarom ze binnen moeten blijven en wat Corona is. Lees HIER.

Top tien opvoedtips voor ouders en verzorgers in onzekere tijden.
We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Nu de scholen gesloten zijn en velen van ons vanuit huis werken, hebben we allemaal vragen hoe om te gaan met deze situatie. Voor alle ouders heeft Positief Opvoeden 10 praktische opvoedtips voor onzekere tijden opgesteld. Lees ze HIER!

Beweeg je mee samen met Nijntje?
Leuke beweegtips om samen met kinderen van 1 tot 5 jaar te doen.

Vorige pagina