Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Orthopedagoog (24-36 uur per week)

  Orthopedagoog (24-36 uur per week)

  Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continue op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en haar kwaliteit te verbeteren. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zijn wij werkzaam in Midden- en Zuid-Kennemerland. Wij hebben momenteel ruimte voor een nieuwe collega’s.

  Jouw uitdaging
  Vanuit wetenschappelijke kennis ga  je met ouders in gesprek. Je gaat daarbij uit van de eigen verantwoordelijkheid van de ouders/verzorgers, je stemt af op hun vragen en wensen en komt (indien gewenst of naadzakelijk in verband met de veiligheid van het kind) samen tot een passend aanbod.

  • Je verricht gedragsobservaties en richtinggevende diagnostiek, waarbij je gebruik maakt van observaties thuis en bij psz/kdv. Je doet dossieronderzoek, analyseert bevindingen en stelt een rapportage op. Je maakt hierbij gebruik van diagnostische instrumenten en methoden. De eerste 1001 dagen van het leven van een kind zijn daarbij van cruciaal belang;
  • Je stelt in samenspraak met de ouders en betrokken disciplines een plan op en voert deze uit in nauwe samenwerking met de teamleden van het consultatiebureau en samenwerkingspartners;
  • Je begeleidt ouders en pedagogisch medewerkers van PSZ en KDV en geeft advies hoe de ontwikkeling van het kind te bevorderen of hoe een dreigend probleem te voorkomen door de juiste zorg in te schakelen;
  • Je signaleert ontwikkelingen en veranderingen in de zorgvraag en ontwikkelt, in samenwerking, aan kwaliteitsverbetering op het vakgebied. Je levert een bijdrage in het plan van aanpak  voor- en vroegschoolse educatie (VVE) en je participeert in samenwerkings- verbanden, waaronder het Centrum voor Jeugd en Gezin.

  Wat bieden wij?
  Werken met zelfstandige teams. Het team van orthopedagogen bestaat nu uit 4 leden;

  • Intervisie en diverse (interne) trainingen;
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao VVT;
  • een salaris  tussen € 3.818,87 en € 5,752,21 bruto per maand bij een 36-urige werkweek (FWG 65);
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.

  Wie zoeken wij?
  Je bent een gedreven professional, tactvol, motiverend en stimulerend in je contacten met ouders, collega’s en samenwerkingspartners. Je hebt goede coachende, didactische en adviserende vaardigheden en je neemt initiatief.

   • Je hebt de kwalificatie GZ-psycholoog, postmaster Psychologie, Ontwikkelingspsychologie of Orthopedagoog;
   • Je hebt kennis van psychodiagnostiek van kinderen en orthopedagogische begeleiding op academisch niveau;
   • Je bent BIG of SKJ geregistreerd en je hebt enkele jaren praktijkervaring.

  Meer informatie
  Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591.

  Solliciteren?
  Is deze functie je op het lijf geschreven en voldoe je aan de eisen? Reageer dan via de knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

  Solliciteren

  Vorige pagina