Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Manager Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

  Manager Jeugdgezondheidszorg (JGZ)

  voor teams IJmond en bedrijfsbureau (28 - 32 uur)

  Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continue op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en haar kwaliteit te verbeteren. Wat wij het allerbelangrijkste vinden? Dat het goed gaat met ouders en hun kind. Samen met ouders werken wij aan een gezonde, veilige en liefdevolle ontwikkeling van kinderen van 0 tot 4 jaar.

  Onze medewerkers krijgen hiervoor de ruimte, zodat ze snel en goed aansluiten bij wat een ouder op dat moment nodig heeft. We werken met goed opgeleide en gekwalificeerde professionals, die vanuit diverse vakgebieden met een integrale blik naar het kind, ouders en de omgeving kijken. Onze professionals werken zelfstandig en bespreken met ouders hun vragen, wensen en zorgen.

  Ons managementteam bestaat nu uit één manager JGZ, twee managers kwaliteit & innovatie, één projectmanager en de directeur. Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een tweede Manager Jeugdgezondheidzorg (JGZ).

  We zijn een visie gerichte organisatie. Dat houdt in dat we bij het kiezen van de koers altijd inhoudelijke afwegingen maken, die passen bij onze missie en visie. Preventie is voor ons de hoofdzaak en zit in ons DNA. Hierbij vinden we het belangrijk om ons steeds te blijven ontwikkelen. Mede daarom zijn we onderdeel van een Academische Werkplaats en doen we mee aan onderzoeken en innovatieve ontwikkelingen die aansluiten bij de vragen, wensen en zorgen van ouders en kinderen.

  Ons activiteitenplan voor 2023 bestaat uit drie speerpunten;

  • Kansrijke Start; ieder kind verdient de best mogelijke start van zijn of haar leven en een optimale kans op een goede toekomst. JGZ Kennemerland is al tijdens de zwangerschap een vanzelfsprekende partner voor zowel (aanstaande) ouders, als voor de geboortezorg- en ketenpartners.
  • Ouders Eigen Regie (OER). De kern hiervan is dat we met een positieve en integrale inzet ouders toerusten om regie te houden op hun eigen situatie en om keuzes te kunnen maken die het best bij hen passen.
  • Het laatste speerpunt gaat over de eigen regie van onze professionals (PER). We faciliteren onze zelfstandige teams en zorgen voor een fijn werkklimaat, zodat zij hun rol naar ouders en kinderen invulling kunnen geven.

  We verwachten dat je samen met ons invulling geeft aan deze drie speerpunten. Daarnaast neem je verschillende managementtaken op je. Samen met het MT ben je verantwoordelijk voor een gezonde bedrijfsvoering. Je draagt zorg voor het opstellen en bewaken van de begroting en de verstrekte subsidies en je bent (mede)verantwoordelijk voor de (financiële) resultaten. Je adviseert de gemeenten en ketenpartners over publieke zorg voor de jeugd en gaat in gesprek over de bereikte resultaten. Je coacht en faciliteert de teams op het leveren van kwaliteit en vakmanschap en stimuleert zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheid.

  Profiel
  Als ervaren manager denk jij in innovatieve mogelijkheden en kansen en weet dit ook op anderen over te brengen. Je bent ondernemend en hebt een duidelijke visie op de jeugdgezondheidszorg, preventie en zelfstandige teams. Je herkent je in de volgende begrippen: open houding, humor, analytisch sterk, kunnen reflecteren, een zakelijke, resultaatgerichte benadering en bedrijfsprocessen in dienst van de klant stellen. Je hebt kennis van relevante wet- en regelgeving en weet deze toe te passen in de praktijk. Je vindt het belangrijk om te werken vanuit vertrouwen, in verbinding en samenwerking met anderen.

  Je achtergrond
  Je beschikt over een academische werk- en denkniveau, aangevuld met een opleiding op het gebied van gezondheidszorg in het sociaal en/of medische domein. Daarnaast heb je bedrijfskundige kennis en ruime ervaring op het gebied van kwaliteitszorg en strategische beleidsontwikkeling in een vergelijkbare functie.

  Je hebt ervaring met het leidinggeven aan (zorg)professionals en hebt een coachende manier van aansturen. Eigen verantwoordelijkheid en professionele autonomie stimuleer je op natuurlijke wijze.

  Ons aanbod
  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring, maximaal € 7.081,15  bruto per maand op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG schaal 70. Wij bieden een jaarcontract.

  Interesse?
  Klinkt dit helemaal als jouw baan maar wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met het secretariaat, tel. 088-995 9590. Zij maken een belafspraak voor je met Margaret Brouwer, directeur JGZ.

  Solliciteren?
  Zie jij jezelf als onze nieuwe collega, dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV. Deze kun je voor 1 december 2022 sturen t.a.v.  Margaret Brouwer. Gebruik hiervoor de ‘solliciteren’ button. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

  De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 6 december of donderdagmiddag 8 december.

   

  Solliciteren

  Vorige pagina