Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Managementassistent (32-36 uur per week)

  Managementassistent (32-36 uur per week)

  Binnen Jeugdgezondheidszorg Kennemerland staan deskundigheid en kwaliteit voorop. We werken met goed opgeleide en gekwalificeerde professionals vanuit allerlei vakgebieden. Samen kijken we vanuit verschillende ontwikkelgebieden – lichamelijk, psychisch, sociaal, emotioneel en cognitief – naar een kind én ouders, het gezin en hun omgeving. Wij werken hierbij volgens actuele wetenschappelijke inzichten en kwaliteitsstandaarden en maken gebruik van innovatieve digitale technologie en sociale media.

  Je uitdaging
  In de functie van Managementassistent ben je de rechterhand van één of meerdere managers en ondersteun je hen in het dagelijks werk en bij projecten. In algemene zin ben je verantwoordelijk voor secretariële,  administratieve en organisatorische werkzaamheden.

  • Je beheert de agenda van de manager(s), plant en maakt afspraken, ontvangt bezoekers, screent e-mail en post en draagt zorg voor de afhandeling hiervan;
  • Verzorgt en verwerkt correspondentie en telefoonverkeer en werkt rapportages uit;
  • Organiseert, communiceert en registreert scholingen van medewerkers;
  • Je bereidt afspraken, vergaderingen, bijeenkomsten en overleggen voor; waaronder het reserveren van gespreksruimtes, sturen van uitnodigingen, regelen van lunch of diner en versturen/klaarleggen van relevante stukken
  • Je notuleert desgewenst bij overleggen en vergaderingen;
  • Je neemt taken waar van je team en bent hier flexibel in.
  • Je zorgt samen met je team voor de facilitaire zaken van alle locaties.
  • Je zorgt samen met je team voor het officemanagement van alle locaties.
  • Je zorgt samen met je team voor de ICT ondersteuning van de medewerkers.

  Wat bieden wij?
  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Verpleeg-, verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring, maximaal 3471,- bruto per maand op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG schaal 45. Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband

  Wie zoeken wij?
  Een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau, Een opleiding op het gebied van officemanagement is een pré. Je bent de ideale kandidaat als je overzicht hebt, zelfstandig kunt werken, initiatief neemt en meedenkt. Je hebt talent voor organiseren en weet onder tijdsdruk toch de juiste prioriteiten te stellen en de rust te bewaren. Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt accuraat, servicegericht en op tactvolle wijze.

  Meer informatie?
  Dan kun je contact opnemen met Annemiek Kropman, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9591. Reageer uiterlijk 15 mei 2022 met een korte motivatie en een CV. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 mei a.s.

  Solliciteren
  Is deze functie je op het lijf geschreven en voldoe je aan de eisen? Reageer dan via de knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden.

   

  Solliciteren

  Vorige pagina