Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  Managementassistent (28-32 uur per week)

  Managementassistent (28-32 uur per week)

  Wat wij het allerbelangrijkste vinden? Dat het goed gaat met ouders en hun kind. Samen met ouders werken wij aan goede zorg van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij sluiten aan bij wensen en mogelijkheden, zodat kinderen veilig en liefdevol kunnen opgroeien.

  Jeugdgezondheidszorg Kennemerland is een eigentijdse organisatie, die continue op zoek is naar mogelijkheden om te innoveren, in te spelen op actuele maatschappelijke ontwikkelingen en haar kwaliteit te verbeteren. Met 140 medewerkers in dienst en 16.000 kinderen in zorg zijn wij werkzaam in Midden- en Zuid-Kennemerland.  Wat wij het allerbelangrijkste vinden? Dat het goed gaat met ouders en hun kind. Samen met ouders werken wij aan goede zorg van kinderen van 0 tot 4 jaar. Wij sluiten aan bij wensen en mogelijkheden, zodat kinderen veilig en liefdevol kunnen opgroeien.

  Jouw uitdaging
  In de functie van Managementassistent ben je de rechterhand van de managers Kwaliteit en Innovatie en ondersteun je hen in het dagelijks werk en bij projecten. In algemene zin ben je verantwoordelijk voor secretariële,  administratieve en organisatorische werkzaamheden.

  • Je beheert de agenda van de manager(s), plant en maakt afspraken, ontvangt bezoekers, screent e-mail en post en draagt zorg voor de afhandeling hiervan;
  • Verzorgt en verwerkt correspondentie en telefoonverkeer en werkt rapportages uit;
  • Organiseert, communiceert en registreert scholingen van medewerkers;
  • Je bereidt afspraken, vergaderingen, bijeenkomsten en overleggen voor; waaronder het reserveren van gespreksruimtes, sturen van uitnodigingen, regelen van lunch of diner en versturen/klaarleggen van relevante stukken;
  • Je neemt taken waar van je team en bent hier flexibel in;
  • Je bent verantwoordelijk voor het officemanagement van het hoofdkantoor;
  • Je zorgt samen met een collega voor de facilitaire zaken van alle locaties.

  Wie zoeken wij?
  Een enthousiaste collega met HBO werk- en denkniveau. Een opleiding op het gebied van officemanagement is een pré.  Je bent de ideale kandidaat als je overzicht hebt, zelfstandig kunt werken, initiatief neemt en meedenkt. Je hebt talent voor organiseren en weet onder tijdsdruk toch de juiste prioriteiten te stellen en de rust te bewaren. Je hebt een hands-on mentaliteit en werkt accuraat, servicegericht en op tactvolle wijze.

  Wat bieden wij?
  Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Verpleeg-, verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en werkervaring, maximaal 3576,- bruto per maand op basis van 36 uur, conform CAO VVT FWG schaal 45. Wij bieden een  tijdelijk contract tot 1 februari 2024 met eventueel een mogelijkheid tot een vast dienstverband.

  Interesse?
  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Donate Elfers, Manager JGZ, telefoonnr. 088-995 9588.

  Solliciteren?
  Is deze functie je op het lijf geschreven en voldoe je aan de eisen? Reageer dan via de knop ‘solliciteren’. Je komt vervolgens op een pagina van de ViVa! Zorgroep. Hier kun je je gegevens invullen en je CV met motivatiebrief uploaden tot en met vrijdag 21 april 2023.

   

  Solliciteren

  Vorige pagina