Onze aangescherpte coronamaatregelen per 15 november! Lees hier:
Afspraak maken
Overzicht
Hulp nodig?
Heb je een vraag?
Klik hier
Hulp nodig?
Sluit

  Vorige stap

  Dank voor uw vraag!

  We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

  Sluit
  Vorige pagina
  4 november 2021

  Hoe gaan wij om met de nieuwe maatregelen per 15 november?

  Afgelopen zaterdag 13 november zijn de coronamaatregelen in ons land weer aangescherpt. Wij willen onze hulp en ondersteuning zo goed en veilig mogelijk blijven voortzetten. Om dit te kunnen doen, hebben we een aantal bezoekregelen waar we jouw medewerking voor vragen. Wat deze regels betekenen voor jou en je kind, kun je hieronder lezen.

  Update 15 november 2021

  Wat houdt dit in voor uw bezoek aan één van onze locaties:

  • Je mag met  1 ouder/begeleider met je kind naar een afspraak komen. Andere volwassenen of kinderen mogen helaas niet meekomen.
  • Draag een mondkapje.
  • Houd rekening met de 1,5 meter afstand
  • Bewaar ook in de spreekkamer afstand van onze professionals. Onderzoeken wij jouw kind, dan vragen we je – als dat mogelijk is – afstand te houden.
  • Heb jij of iemand in je gezin coronaklachten? Maak dan een nieuwe afspraak via de JgzApp of via ons bedrijfsbureau op telefoonnummer 088-995 95 95.

  De bovenstaande regels zijn volgens de richtlijnen zoals de overheid die heeft gesteld.
  Wij vragen niet naar QR-codes.

  Inloopspreekuren
  Op sommige locaties is het inloopspreekuur komen te vervallen. Wil je hier je kind toch graag laten wegen en meten of alleen vaccineren, dat kan! Je kunt hiervoor een afspraak maken via 088-995 95 95. Of je kunt terecht op op één van onze andere locaties waar wel een inloopspreekuur is.

  Wij vragen je begrip voor bovenstaande regels en aanpassingen. We doen er alles aan om jou en je kind te blijven ondersteunen. Heb je nog vragen?

  Wij staan voor je klaar!

   

   

  Vorige pagina